Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfegfeg

czy moge złozyc rekamacje na pracownice banku??

Polecane posty

Gość dfegfeg

zlozylem dyspozycje genracji pinu do pko 24 w pekao.Dzwoni do mnie konsultantka i pyta o godnosc ja odpowiadam..A ona do mnie ze slyszy kobiecy glos ja jej tlumacze ze jestem mezczyzna aona ze "pierwszy raz slyszy taki glos i nie ma podstaw mi uwierzyc!!!" poczulem sie bardzo zle wiem ze mam glos jak kobieta i ze procedury bezpieczenstwa ae jak ona mogla sie tak zachować!!?????czy moge napisac skarge nawet mnie nie przeprosila.Co prawda dokonczyla generacje tego pinu...ale te jej bezczene uwagii:O

Gość estan
skargę możesz złożyć, a zareklamować możesz tylko ubytki mózgu, ale skoro jej nie kupiłeś, to nie masz podstaw

Gość Ewaldi
a hasło podałeś ?

Gość dfegfeg
jakie haslo...Nie potrzebne bylo haslo ona mi zadawaa pytania identyfikacyjne....o numer pesel o date urodzenia itp..

Gość maliboo
no coz, pewnie fakycznie miala watpilwosci na poczatku, pewnie to tki typ panikary, bala sie moze miec sama problemy zachowala sie nietaktownie i chamsko ty podejrzewam jestes mocno przwerazliwiony na punkcie wlasnego glosu i dlatego tak mocno to wzielaes do siebie jak ci sie chce piac skarge to pisz, jestem zdania ze chamstwo trzeba zwalczac, sama juz w swoim zyciu kilka skarg napisalam :P moze ja to utemperujei bedzie milasz dla klientow

Gość dfegfeg
ja wiem ze mam glos jak kobieta i kazdy sie myli,ale to zachowanie to bylap przesada. Ciagle powtarzała "ale ja chce rozmawiac z mezczyzna z panem damianem a slysze kobiete"

Gość 12131314gg
pracowałam w tym banku na infolini i nie dziwie sie jej.Nie masz pojecia ile jest przypadków prób podszywania sie pod kogos,zony notorycznie pod mezów itp..

Gość ciekawe jakbyś Ty
zareagował na jej miejscu? postaw się w jej sytuacji, w końcu ona chroni Twoją kasę nawet jak jest momentem nie miła

daj kobiecie spokój skoro faktycznie masz głos podobny do kobiecego przecież w ten sposob działa mn.óstwo oszustów jakby ona ułatwiła drogę oszustowi to by dopiero miała problemy

a odnosnie Twojego głosu wrzuc na luz nikt nie jest idealny i nie wszystko w zyciu możesz zmienić

Gość 12131314gg