Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomtomtomtomtomtom

Macie rację - portale randkowe są do bani !!

Polecane posty

Gość tomtomtomtomtomtom

Założyłem konto na najbardziej znanym portalu randkowym. Tak na tym właśnie nieszczęsnym onecie. Dałem krótki zwięzły opis , zdjęcie (nie nie jestem brzydki itd.). Wysłałem kilka wiadomości. Z pewną dziewczyną wymieniliśmy kilka wiadomości. Niestety po ostatnim emailu mam wrażenie , że chce Mi powiedzieć po prostu spier***aj tylko nie wie jak. Czuję , że moja obecność jest nie mile widziana. W ostatniej wiadomości napisała mi coś takiego: "piszesz do mnie bo myślisz ze jestem miła dziewczyną??" Ja tak jej odpisałem: Nie znam Ciebie więc nie wiem jaka jesteś. Nie oceniam ludzi dobrze ich nie znając , ani na podstawie zdjęć. Może jesteś miła , może niemiła , nie ważne. Nie będę więcej zawracał Ci głowy pytaniami , bo chyba jestem niemile widziany. Macie rację , że te portale to jakaś totalna porażka. Szkoda zawracać sobie tym głowy. Może jedna dziewczyna na tysiąc jest w miarę normalna itd. , ale trafić na taką która będzie w miarę ładna i normalna jest prawie niemożliwe. To już lepiej w totka grać :)

Gość ciasteczko31
Zgadzam się!!! Pytanie gdzie się podziewają fajni ludzie z forum? Na portalach randkowych to już zupełnie inne osoby? Czy na forum to staramy się wypaść na kogoś fajniejszego niż jesteśmy? Nie kumam tego zupełnie... :/ Ale powodzenia! I rada jaką ostatnio dostałam - szukać w realu a nie na necie - i to w sumie racja!

Gość egzekutor wyroków
portale randkowe to opium dla kalek społecznych

Gość tomtomtomtomtomtom
W totka też ciężko wygrać , ale duże sumy. Mniejsze dużo łatwiej. Ludzie mają wiele masek , które przybierają w zależności od potrzeby. Co do szukania na necie. Ja jestem za tym aby korzystać ze wszystkich wynalazków jakie daje nam technika , także z internetu. Wiadomo jednak , że rozmowa "face to face" jest niezastąpiona. Jak to ktoś napisał czy powiedział: trzeba umieć oddzielić ziarno od plew , ale po ostatnich powodziach zostały już tylko plewy.

totalnie do bani faceci albo jacyś odjechani albo na niezobowiązujący seks liczą , miałam konto na kilku ,z kilkoma dłużej pisałam , na jednym totalnie sie przejechałam