Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikołajkowa żona jego

Dom=sex??

Polecane posty

Witam. w sobotę poznała przesympatycznego faceta w pubie. Spędził ze mną cały wieczór potem odprowadzil mnie do domu. Zapytał czy go zaproszę, odpowiedzialam że nie. Nie nalegał. wziął mój numer telefonu. Następnego dnia coś ugotował i mnie do siebie zaprosił. Odmówiłam. Czy myślicie, że chodziło mu tylko o sex?? tak następnego dnia, żeby już kogoś do domu zapraszać??:o

Gość egzekutor wyroków
oczywiście ze chodzi też o seks czy to dziwne?

ja nie pytam czy to dziwne czy nie, tylko czy o to własnie chodziło?? czy jeśli facet zaprasza do domu to zawsze tylko o to mu chodzi?? Trochę tym spalił:o

I czy gdybym wtedy przyszła toby pomyslał, że chcę się z nim przespać:o czy moje przyjście byłoby jednoznaczne:o

osobiście uważam że tak, byłoby jednoznaczne jeśłi nie chodzi mu tylko o to, to się jeszcze odezwie a jeśli chodzi mu o to to pewnie też się jeszcze odezwie.. nie ma nic lepszego dla faceta niż nieuchwytny cel tak trzymaj. no, chyba że bubek, i już ma kogoś na zastępstwo...

:o dzięki retro :)

coś mi się wydaje że trochę żałujesz że odmówiłaś.... :)

żałuję, że wpraszał się do domu i że mnie zapraszał do domu:o a była taki fajny:o ale ja nie jestem tak łatwa. no trudno.

hm, rozumiem cię, naprawdę ale jest jak mówisz: trudno dobrze zrobiłaś odmawiając jeśłi masz obawy że sie już nie odezwie, albo ż ejescze parę razy spróbuje zaciągnac cię do łózka, a potem da se spokój- to masz słuszne obawy, nie ukrywajmy jego zaproszenie potraktuj jako komplement ( płytki bo płytki, ale zawsze), żyj i patrz co będzie dalej jeśli zraził sie odmową, to nie ma czego żalować może przemyśli i zmieni metody, jeśłi chodzi mu o coś więcej jeśli nie - olał go pies niech szuka naiwniary na jedną noc gdzieś indziej.

dokładnie, też tak myslę. Nie ma co żałować typa, który być moze myślał o mnie "w sam raz na raz". Zobaczymy czy sie odezwie. Na pewno nie dam się zaprosić do domu:o

problem w tym że jeśli będzie chciał kobiety na jedną noc, to znajdzie ją w ciągu sekundy:) jeśli ci na nim zalezy, spróbuj go jakoś zainteresowac, przytrzymać... :) udawać że nic się nie stało, ale jednocześnie warunki mają być z twojej strony jasne często tak jest, że faceci szukający lasek na jedną noc zatrzymują się przy tej która nie oferuje seksu natychmiast, ale umie dać coś innego, równie fajnego.... wydaje mi się że jesteś w stanie to zrobić. powodzenia.

Nie wiem tylko czy warto jeszcze kimś takim sobie głowę zawracać. zobaczymy czy sie w ogóle odezwie. jak mu będzie zalezało to sie postara. jak na razie sie spalił więc ja nic nie bedę robić. dzięki retro

niekoniecznie na twpoim miejscu odezwałabym się pierwsza i zaproponowała wspołną kolacje, ale w restauracji jeśłi sie zgodzi - jest nadzieja że facet jest reformowalny pogadacie sobie, pośmiejecie się, spodobacie się sobie jeszcze bardziej.. a po kolacji grzecznie do domu, każde do swojego jeśłi się potem odezwie, w zasadzie jest juz twój znaczy że zrozumiał i przyjmie zasady gry narzucone prze ciebie. twoja dwukrotna odmowa mogła mu trochę obciąć jaja, ale ja nie skreslałabym go tak od razu wiesz, teraz mało jest facetów którzy są w stanie coś dla kobiety ugotować... :) może naprawdę nie miał złych intencji nie wiesz tego an pewno, a może warto się przekonać...? :) jestem ciekawa co będzie dalej nie wiem czyt się tu jeszcze spotkamy, ale jakby co, pisz na maila proszę jeśli ciąg dalszy będzie będe ci wdzięczna, bo mnie takie historie niezmiernie porywają:)

hehe:) no zobaczymy co z tego wyjdzie:) dzięki Ci wielkie :) pozdrawiam serdecznie:) jak będzie o czym to napiszę:)

Koles sie postaral, zrobil zarcie, przygotowal komedie romantyczna na dvd i swiece, bo to romantyk, ktory szanuje kobiety i nie mysli o seksie, a ta go w dvpe kopnela. Koles sie zalamie (2 odmowy) i nie odezwie sie nigdy wiecej a autorka przy poklasku kafe bedzie biadolic jak to wszyscy faceci sa tacy sami. Ubaw po pachy. Chociaz mozliwe, ze chcial tylko porvchac, ale to ty autorko go znasz, nie my- skad zatem mamy wiedziec?

Gość Mikołaj przytsojny....:)
ile macie lat?

może naprawdę nie miał złych intencji nie wierzę, że to napisałaś :P

Gość czego wy od niej chcecie
Więcej wiary w ludzi, Ike.

Retro to też człowiek.

no z tym się akurat niechętnie zgodzę :P

Oj, ta Wasza szorstka kobieca przyjaźń.

a to już jest oszczerstwo :P dobrze, że dotyczy i retrówki:P dobrze jej tak :P

Chociaż pamiętam, jak kiedyś Retro udowodniała, że faceci to podludzie.:D

Odszczekuję- "przyjaźń".

Gość fghfghfhf
Ja mysle ze chcial z toba znaczki pogladac z klasera

"nie ma nic lepszego dla faceta niż nieuchwytny cel" tak nie ma nic lepszego dla faceta do wkur**ania go :D

tak nie ma nic lepszego dla faceta do wkur**ania go No lepszej motywacji do olania panny to nie ma :)