Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość udupiony na amen

Prośba do samotnych matek ! nie wychowujcie synów same!

Polecane posty

Gość udupiony na amen

mnie mama wychowała sama, nauczyła mnie szacunku do kobiet braku nachalności itd...no i teraz nie mogę przez to znaleść dziewczyny, jestem nieśmiały i za grzeczny, pare kobiet dało mi już do zrozumienia że taki tym faceta nie jest zbyt ciekawy, dlatego mam 25 lat i brak perspektyw na dziewczynę. Jak spróbuje być bardziej męski to wychodzę sztucznie bo to przecież nie ja......

Gość ciasteczko31
poczekaj jeszcze.. ktos w koncu to docenii... :)

Gość cholerny bachorze
to co, miała cię matka do domu dziecka oddać, czy wywalić na śmietnik? Zapierdalaj matkę po rękach całować, a nie zwalaj na nią winy za swoje frajerstwo!!!!

Gość safdsdgs
qrde mam troche podobnie

moja mam tez mnie wychowywala sama i teraz mam 26 lat i jeszcze nie mialem dziewczyny fakt ze jestem do tego brzydki

Gość deathwing
samotne matki robią ten błąd, że nieświadomie z swoich synów robią miłego facecika jakiego im aktualnie w życiu brakuje, niestety młody facet potrzebuje wzorców typowo męskich , chamskich , które są atrakcyjne dla młodych kobiet...ciepłe kluchy lubią kobiety po 40

Nie wydaje mi się, że to jaki jestem to efekt wychowania. To raczej wina mojego wyglądu i tego, w jaki sposób potoczyło się moje życie. Chociaż właściwie nie byłem szczególnie grzeczny w stosunku do kobiet, raczej uprzejmie obojętny.

Gość ja zawsze jestem obojetny
wobec kobiet pewnie tak juz mi to zostanie do konca zycia :O