Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bizonka1

ktore tematy w histori kafe was najbardziej rozbawily?

Polecane posty

i jeszcze był temat, że chłopak poznał dziewczynę przez net i wstydził się ją zaprosić do siebie bo w domu nie miał łazienki (wszyscy kąpali się w miskach w kuchni), a ubikacja była na dworze.

Gość a mne bawi
przystojniak jakich mało_81 i jego prowokacje ale najbardziej ryj...padaka

Gość bizonka1
Nie no piczkaxxxxx ten o bansoletce jest dobry,ale ma 63 strony,nocy nie starczy na calosc:Djutro go dokoncze bo rozwala na lopatki:)

a parę miesięcy temu jakaś 15 latka pisała, że kochała się z chłopakiem i on niechcący skończył w niej. Oboje się wystraszyli i chłopak kazał jej skakać bo mówił, że wtedy plemniki wypadną i ciąży nie będzie.

Gość akurat przystojniak
nie jest smieszny a zalosny:O wyglad przemilcze:O

Gość bizonka1
A no ten przystojniak tez jest wyjebany! On i te jego podboje!

Gość akurat przystojniak
taki przystojny że czasem aż mdli

Carrie, ale dla mnie najlepszy to był o tym, jak jakaś kobieta pisała, że jej teść poszedł do lasu i tam spotkał ducha.

przystojniak to najwiekszy "twardziel" na kafe.... :) :D strasznie mnie lubi i zwykle ucieka po 2-gim poscie.....

Gość piczkaxxxxxxxxx
carrie ten o którym piszesz to był słynny temat o lidce ale go modełe skasowały jeszcze sie wczytałam w jeden taki temat autorki o nicku zdołowana zona pewnego meza czy jakos tak i pisała ze tesciowa ja uderzyła w twarz , ona nie chciała jesc jej zupek , tesciowa miala jej wybierac tapety i meble do pokojów bo mieszkali u tesciów to tez było dobre tylko autorka nie zaczerniła nicku za wczasu i znalazło sie mnóstwo chętnych którzy konczyli na swój sposób ta historeo :classic_cool:

Gość lu lu
mnie rozsmieszylo jak dziewczyna pisala ze niby wszyscy faceci ja zostawiaja czy cos takiego bo jest brunetka bez sensu to bylo

Błagam powiedzcie mi czy normalny,klasyczny seks polega na pocieraniu członka o srom czy na wchodzeniu członka do pochwy(tej dziurki,którą oddajemy mocz). W internecie są sprzeczne informacje a ten drugi sposób trochę mnie przeraża... O KURWA hahahahahahahahaha umarłam

Gość bizonka1
Jesli chodzi o ta skaczaca z plemnikami to znam historie z zycia wzieta,jak koles kazal dziewczynie sie moczyc w goracej wodzie z sola! I tak byla potem w ciazy:D

Gość piczkaxxxxxxxxx
jesli chcecie wiedziec jak z ta bransoletka zeby nie czytac wszystkiego to autorka zniknela na 6 str a pojawiła sie na 27 :classic_cool: ale jeszcze nie wiem czy prawdziwa musimy kiedys zrobic taki spis najlepszych prowo :classic_cool:

Gość bizonka1
Zuta...i kolejne lzy polecialy:D

Gość bizonka1
No z tymi najlepszymi prowo to dobry pomysl:)

Gość piczkaxxxxxxxxx
no to zakładam temat z najlepszymi prowo i nie tylko :P

Gość bizonka1
Monitor mi sie zamazuje przez lzy,zuta juz dawno tak sie nie nasmialam:)

Gość bizonka1
Dobre to bazienka! Barzo dobre! Loda bez polyku bo to druga randka;)

Gość bizonka1
Dobra dziewczyny ide spac bo za 5 godzin wataje do pracy,dziekuje serdecznie za linki,wieki temu sie ostatnio tak smialam. Jak cos wam sie jeszcze przypomni to zapraazam,jutro tu wpadne na kolejna porcje smiechu:) dzieki jeszcze raz:)

Gość syndrom kotowa
nie pamietam tytulu ale cos o zagniezdzeniu zarodka. babka pisala ze przytula się z mezusiem i chce być w ciazy, a laski zrobily z tego temat ktorego zadna bebikodziurka starajaca się o fasolke by sie nie powstydzila. potem tak sie pozarly, ze temat chyba usunieto :P i kiedys przelotem wpadlam na temat gdzie dwie babki prowadzily dyskusje, jedna pisala bodajze o studencie stomatologii ktory moglby zalac jej dziure (ta w zebie) a druga odpowiedziala ze pewnie facet lubi wkladanie do buzi czy cos takiego. fajna dwuznaczna rozmowa, dla mnie byla smieszna. niestety nie podam linka bo nawet nie zwrocilam uwagi na tytul. no i ten z bransoletka, chyba zadnego tematu tak zawziecie nie czytalam jak tego :D