Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krystian_z_Lodzi_lat_35

Czy ja jestem mamisynkiem ?

Polecane posty

Mam lat 35. Od zawsze mieszkam u rodziców. Nigdy się nawet nie próbowałem wyprowadzić. Bo i po co ? Każdego dnia mama przygotowuje mi obiad, który zjadam. Mama rano wstaje, by robić mi śniadanie. Wieczorem spożywam wykonaną przez mamę kolację. Mama mi pierze wszelkie ubrania. Majtki zmieniam co 2 tygodnie. Nie szukam dziewczyny na zamążpójście bo po co ? Żeby mnie krytykowała, narzekała na mnie, kazała mi wracać o określonej godzinie do domu bo jak nie to będzie na mnie krzyczała ? Po co mi to ? Ktoś powie: a seks ? ale przecież popęd można rozładować na własną rękę. Nie myślcie, że jestem pasożytem. Raz na 3 tygodnie jak mama mi każe to odkurzam mieszkanie (no dobra przesadzam, raz na pół roku).

Gość ja pieredole
mam nadzieje, ze to provo..........

Gość truda
tak jesteś...

żadna prowokacja niektórym kobietom to się w dupie przewraca mi myślą, że jak pokręcą tyłkiem to ja na kobietę skoczę i ja zaplodnie. Niedoczekanie

powiem wprost nigdy nie zapłodniłem żadnej kobiety i jestem z tego dumny

Gość
Prowokacja, dodatkowo bardzo nieporywająca - i choć znam pewnych maminsynków o typowych zachowaniach - wiem ze żaden się nie odważny przyznać lub pytać o to czy nim jest, ponieważ boi się ze ktoś potwierdzi.

Panikaro tak mówisz ale jak by cie taki mamisynek zapłodnił to bys była zadowolona

ja znam taką osobę i też ma dokładnie 35 lat :) to mój dalszy kuzyn. przystojny, po studiach, dobra praca ale jakoś powodzenia nie ma u kobiet biedaczysko więc mieszka z rodzicami i chyba tak już bedzie do smierci

Gość
Powiem jedynie, że mężczyzna który nie potrafi sam sobie wyprać swojej bielizny, (czy to z lenistwa czy braku doświadczenia przy tak oczywistej czynności) jest totalnie nieprzydatny żadnej kobiecie. Bo co się stanie gdy ta zachoruje. Facet umrze? bez kolacji, obiadów i zarośnie brudem bo nie będzie wiedział jak działa miotła lub pralka ?

i tak nie dam dupy ! i tak nie dam dupy ! i tak nie dam dupy ! i tak nie dam dupy ! i tak nie dam dupy ! i tak nie dam dupy ! hahaha :))))))))))))))

Gość oszukasz, oszukasz
spr. und potw. :classic_cool: