Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chalenka :)

ZIAJA - co uzywacie i jaka jest Wasza opinia

Polecane posty

Gość Chalenka :)

.... na temat tych kosmetyków.

Gość musisz
nie używam i jestem szczęśliwa :P

Gość hehhhhhhheaaaa
nic, jaka cena taka jakość :P

Masło czekoladowe - super. Płyn micelarny - daje radę, ale bez rewelki. Peeling gruboziarnisty - jak to peeling. Seria kremów do twarzy z kozim mlekiem (prezent) - tragedia, albo mam uczulenie na kozie mleko.

Gość ankaaana
Jak już to CZEGO używacie, tak się mówi po polsku. Próbowałam wielu rzeczy i w sumie jedyne co zostało na mojej półce to krem oliwkowy używany ... do stóp i łydek (nigdzie indziej się nie nadaje). Masła byłyby może całkiem całkiem jakby nie miały tak duszących, mocnych zapachów, bo tak są dla mnie nie do zniesienia.

Gość płyny do demkakijazu sa meeega
wcale nie działaja, hihihihi :) az nie mogłam uwierzyc, słabsze niz czysta woda.

A znacie masło ujędrniające od Ziai? Ja używałam i jest naprawdę fajne. Nie daje tego efektu mrowienia, którego nie znoszę. Plus jest niedrogi i ładnie się wchłania.

serum czarne wyszczupla masc oliwkowa czasami zele pod prysznic balsamy i masla mi nie odpowiadaja, do twarzy kremy tez nie, micelarne nie sa zbyt dobre najbardziej zadowolona jestem z tego czarnego serum

Ja używam wszelkich mydeł pod prysznic i płynu do higieny intymnej - tego białego z pomarańczowymi napisami, z pompką. Uważam, że mają najlepszy design opakowań ze wszystkich polskich kosmetyków.

Gość kamelijjjka
Płyny do higieny intymnej z tej nowej serii - odkąd używam nie mam podrażnień-mają w składzie różne kwasy. Krem oliwkowy czasem w zimie-super na mróz i taniutki:) Nie polecam serii do włosów według mnie beznadziejne produkty:P

Gość Medeline
Mleczko ogórkowe, uspokaja, nawilża buzię, dobrze zmywa makijaż i jest bardzo wydajne.

aaa i odzywke do wlosow, tzn teraz juz nie bo mi obciaza wlosy ale uzywalam jej dlugo dopoki mialam dlugie wlosy

Ja od ładnych paru lat używam mleczka do demakijażu- nagietkowego lub aloesowego, dla mnie są ok.

Gość vi_
cały czas uzywam serii sopot- jest bardzo fajna oraz wszytskich mydeł -tanie, dobre i ładnie wyglada :)

Używam mleczko do demakijażu ogórkowe, krem też ogórkowy, a pomysł na to wzięłam ze swojego solarium bo tam do zmycia make-up były własnie kosmetyki tej firmy. Moze i jakosć kiepska ale jakos sie przyzwyczaiłam

Witam :) Uzywam plyn do demakijazu i bardzo dobrze oczyszcza, a takze tonik, tez jest swietny odswierza :)

Gość a jajajajajaaaaa
Uzywam od wielu lat toniku aloesowego, jest świetny, niesamowicie odświeża i nawilża cerę. Lubię tez żel pod oczy z szałwią, zmniejsza obrzeki i cienie pod oczami, chłodzi i koi. LUbię oliwkę witaminową do masażu i płyny do higieny intymnej. A masła kakaowego używam przed opalaniem, sprawia, że od razu skóra łapie brązowy kolor (a nie przypala się na czerwono) i przyspiesza opalanie.

Ja używam płynu dwufazowego do demakijażu - jak dla mnie najlepszy:) Kremu masło kakaowe - ślicznie pachnie, mogłabym go zjeść:) Wszelkich mydeł i żeli pod prysznic:) Tanie, wydajne i pięknie pachną:) No i żelu do higieny intymnej tego przeciw infekcjom i tego z kwasem mlekowym:) Obydwa bardzo dobre:)