Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marija;)M

chłopak przyznał, że miał 30 lasek

Polecane posty

Gość Marija;)M

poznałam go przez neta, najpierw słaliśmy e-maile, później przeszliśmy na gg. Jak już zaczynałam mieć nadzieję, że może coś z tego wyjść więcej i nawet rozważałam spotkanie, bo świetnie nam się gadało itp. to jakoś tak przez przypadek nam zeszło w rozmowie na seks. On się przyznał,że nigdy nie liczył a miał około 30 kobiet!!!a ma 20 lat (zacząl jak miał 16). Z ciekawości wpisałam jego nr gg w google i jestem przerażona! ma ogłoszenia na kilkunastu stronach, dodawał komentarze praktycznie do każdego artykułu o seksie. Wszędzie podawał swój nr gg, e-mail, nawet nr telefonu i wypisywał różne teksty typu chcę seksu, jestem napalony itp. na tych ogłoszeniach dodawał swoje zdjęcia, nawet bez zamazania twarzy. Jestem wstrząśnięta, nie piszę już z nim. On mi tylko napisał na koniec, że lepiej mieć bujne życie erotyczne niż żyć w celibacie....

Gość to po prostu jeszcze dzieciak
że się tak wyrażę. Pewnie za dziesięć lat będzie zupełnie innym człowiekiem. Co innego duże doświadczenie seksualne, a co innego internetowa erotomania. Zresztą bym się nie zdziwiła, gdyby jego faktyczny "dorobek" kończył się na dwóch pijanych bywalczyniach dyskotek. Za marzenia się nie płaci :)