Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolkafasolka123

prosze was o pomoc bo zwariuje juz nie mam sily

Polecane posty

Gość jolkafasolka123

jestesmy malzenstwem od 2 miesiecy wszystko niby jest ok ale ostatnio zajzalam do jego telefonu na smsy i zobaczylam ze czesto pisze ze swoja kolezanka z pracy , tez ja znam zawsze uwazalam ja za bardzo mila i faja osobe czasem pogadalysmy itp a teraz te smsy z nia juz mnie lekko demerwują ona tak pisze do niego jak by sie doslownie do niego podwalala ale nic pfrzemilczalam to ale wieczorem juz wybuchal gdy po super spedzonym razem dniu przeczytalama kolejnego smsa do niej ze slowamy typu piekna sliczna itp nie daje mi to w nocy spac bo niewiem co o tym myslec

Gość jolkafasolka123
ostatnio mąż powiesił jej zdjęcie w bikini nad naszym łózkiem i tylko może się ze mną kochać gdy patrzy na te zdjęcie.

A on wie, że czytasz jego smsy? Jeśli tak, to powiedz wprost, że jest Ci przykro czytać jak do siebie piszą w taki sposób. Normalne, że każda babka chce być najważniejsza i najpiękniejsza dla swojego faceta.

Gość jolkafasolka123
fakt , że od naszego ślubu przytyłam 12 kg

Gość niemiecki persil
kobietko podstawa w zwiazku jest komunikacja czyli szczera rozmowa..porozmawiaj o tym co Cie boli ze swoim mezem..badz mila ale stanowcza..Nie mysl tez o tym caly czas bo zwariujesz..glowa do gory :-)