Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja tego nie chce!!

TAK BARDZO BOJE SIEPOZNAC JEGO ZNAJOMYCH pomocy!!!

Polecane posty

Gość Ja tego nie chce!!

Czuje ze sie skompromituje, ze narobie facetowi wstydu, ciagle odkladam poznanie ich i szczerze mowiac wolalabym zeby on sie z nimi spotykal osobno a ze mna osobno :( Ale jestesmy razem na powaznie i juz dosyc dlugo, jego ex nalezala do tej paczki i lubili ja (teraz jest za granica), oni i moj chlopak maja wspolne zainteresowania, znaja sie wiele lat, ja do nich nie pasuje, w dodatku jestem niesmiala, to bedzie jedna wielka porazka :(

Hej! Nie przejmuj się tak! Pójdziesz przecież na to spotkanie ze swoim facetem, on Cię jakoś wprowadzi. A wiesz mniej więcej co to za towarzystwo? Raczej sztywniaki czy luzaki? Co z tego, że jesteś nieśmiała? nie musisz zaraz tam robić za duszę towarzystwa, po prostu uśmiechaj się, śmiej z ich dowcipów, wtrąć coś, gdy już poczujesz się pewnie, nie bój się kontaktów wzrokowych. No... i nie odkładaj tego, bo im dłużej przed tym będizesz uciekała, tym ciężej będzie Ci się zebrać "do akcji" ;).

Gość Mistrz Swiata
To nie idz, proste

Gość Ja tego nie chce!!
Luzaki, ale sa bardzo na poziomie, oczytani i tak jak moj chlopak bardzo otwarci i smiali. A ja taka sierota boza. Wyglad mam sympatyczny, ubieram sie w podobnym stylu co chlopak wiec na pierwszy rzut oka bedzie dobrze ale co dalej, boje sie ze palne cos glupiego albo bede milczala, nie wiem co gorsze :O Jeszcze w tej paczce sa dwie dziewczyny, rowniez takie otwarte i przebojowe :( W towarzystwie takich osob ja sie kurcze do wielkosci ziarenka piasku

Gość Ja tego nie chce!!
Gdyby nie chlopak to mialabym to gdzies, najbardziej dla niego chce dobrze wypasc zeby sie nie musial za mnie wstydzic bo na pewno dla niego to tez to bedzie wazny dzien chociaz nie daje tego po sobie poznac.