Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monia668

nie wiem co zobic

Polecane posty

pisze bo mam bardo trudna sytuacje. mam 24lata jestem kobieta, mezatka od 5 lat, trojka wspanialaych dzieci i maz ktory bardzo czesto pije. jestesmy razem 10lat, duzo przeszlismy, jednak od samego poczatku bylo cos nie tak, wiedzialam ze lubi wypic ale jakos mi to nieprzeszkadzalo dopoki nie bylo dzieci, co byla jakas impreza konczyla sie awantura miedzy nami, nigdy mnie nie uderzyl jednak mialam tego dosc i za kazym razem mowilam ze odejde jednak tego nie robilam . kiedy dzieci sie pojawily zostalam z mezem dla ich dobra i poprostu balam sie ze sobie nie poradze sama a pozatym nie mam sie gdzie wyniesc, mieszkamy u niego. i tak jest od zawsze, obiecuje ze sie poprawi ja ciaglewierze w to ale na daremnie,obiecal ze pojdzie sie leczyc nic z tego nie poszedl, nawet kupil sobie motor niby ze tez nie bedzie pil zeby sobie pojezdzic ale to samo. wczoraj oczywiascie tez byl pijany, to jest raz na tydz czasem czesciej, wczoraj znow byla awantura nawet sie troche poszarpalismy i zdecydowalismy ze bierzemy rozwod ale pewnie i tak nic z tego nie wyjdzie jak zawsze.nie wiem co mam robic- zostac dla dobra dzieci czy raczej zabrac ich z takiego domu , on chce to niby naprawic ale ja to juz tyle razy slyszalam ze w to nie wierze. powiedzcie co byscie zrobili

Gość smutna jaa
ja tez mam 24 lata i chyba nie zaluje ze jeszcze nie jestem mężatka:-o

Gość kolejna która się oszukuje
"kiedy dzieci sie pojawily zostalam z mezem dla ich dobra i poprostu balam sie ze sobie nie poradze sama " a wiec zostałaś z dziećmi dla ich dobra czy dlatego że ich sama nie utrzymasz ? po cholerę dorobiłaś się 3 dzieci z kolesiem który pije ? teraz nagle jak już masz 3 dzieci i zero perspektyw by je utrzymać sama zaczyna Ci sytuacja ciążyć ? nie wiesz co masz robić zrób sobie 4 dziecko, na pewno mąż się zmieni i będzie sielanka wkurzają mnie takie durne kobiety, zaślepione, naiwne z wyuczoną bezradnością, uzależniają sie od swoich facetów a potem biadolą że im źle ale i tak nic nie zrobią bo wolą wysłuchiwać obelg byle dostać kasę na utrzymanie stada bachorów myśleć nie potrafisz, zarabiać na siebie nie pootrafisz, jedyne co umiesz to płodzić kolejne dzieciaki

Gość sjdvbfcb
moja kumpela tez chodzi z facetem ktory pije...ale jak jej tluamcze ze on pije nalogowo(to moj sąsiad) i ze jego ojciec tez pil to mnie nie slucha...:-o a potem wyjdzie za niego i bedzie ryczec tak jak autorka teraz:-o na glupote nie ma lekarstwa niestety...jeszcze;)

Gość kolejna która się oszukuje
powiem Ci co masz zrobić wziąć rozwód, znaleźć sobie robotę i mieszkanie i wynieść sie jak najdalej od tego durnia a w przyszłosci NIE szukać sobie nikogo kto "stanie się drugim tatusiem" dla dzieci, bo znając życie znów zwiążesz się z kolejnym popaprańcem "dla dobra dzieci" byle mieć na ich utrzymanie