Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marinuta

co sie ze mna dzieje?

Polecane posty

Gość marinuta

ochrzanilam chlopaka, bo sie nie odezwal do mnie przez kilka godzin podrozy, wracalam pozno do domu, nawet nie zadzwonil jak dojechalam. bylo mi przykro i mu o tym powiedzialam. zarzucam mu, ze odzywa sie jak czegos potrzebuje. chyba jestem takim upierdkiem, tak sie czasem czuje. ale z drugiej strony tak brakuje mi zainteresowania z jego strony...czy ktos to rozumie?

"cała kaffe rozumie upierdka" :D ba! rozumie, ma tak jak ty, ewentualnie przegralo zycie

Gość marinuta
wiesz, Twoje ironizowanie jest przykre, chcialabym poruszyc problem poczucia samotnosci, pomimo bycia w zwiazku.

Gość marinuta
rzeczywisice z tym upierdkiem smiesznie wyszlo ;)

Gość marinuta
ale troche tak sie czasem czuje - jak taka sierota, ktora prosi sie o telefon. damnnnn.. nie powinnam byla do niego dzwonic. lae czy warto sie bawic w gierki? ty nie dzwonisz, to ja nie zadzwonie i poczekam az sie w koncu odezwiesz. mam raczej tak, ze gdy mnie facet wkurzy dzwonie, spotykam sie i mowie co mi w duszy siedzi.

chcialabym poruszyc problem poczucia samotnosci, pomimo bycia w zwiazku." - to moze porusz go w rozmowie z facetem

chcialabym poruszyc problem poczucia samotnosci," czy raczej może chciałas poruszyć temat z cyklu : "skoro w związku nie ma sie do czego przyczepić to coś trzeba wymyślić by nie było tak wesoło i kolorowo" ;) jaki temat samotności? wiesz dziecko co to jest samotność ? Idź do najbliższego domu dziecka i tam zapytaj co to samotność Tam ci odpowiedzą,może będzie ci wstyd że poruszasz problem którego tak naprawdę nie ma ...

Gość LazaniaJa
To zależy czy Twój facet jest taki z natury, czyli cichy, małomówny itp. bo wówczas tego nie zmienisz, czy tylko teraz ma takie zachowanie. Jeśli to drugie, to pogadaj z nim dlaczego tak się zmienił. Ja nie znoszę małomównych facetów, szybko się z nimi nudzę.