Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liliowaroza

kłucie w podbrzuszu!! Co to może być? Proszę o pomoc!

Polecane posty

Gość Liliowaroza

Witam, od kilku dni kilka razy dziennie czuję dziwne kłucie w podbrzuszu, w miejscu- pod brzuchem, powyżej wzgórka łonowego i czasem w pochwie. Okres powinnam dostać za ok. tydzień. Czasem tak mam, że coś mnie tam zakłuje,ale w tym cyklu pierwszy raz mam to dosyć często. Ciążę wykluczam(prawie w 100%).Nie jest to uciążliwe, czy bolesne. Takie po prostu kłucie, nie jest to tępy ból. Do ginekologa wybieram się po okresie, czyli gdzieś za 2 tyg. Nie jest to ból jajników. Wiem, jak bolą jajniki, bo co miesiąc w czasie owulacji boli mnie raz jeden raz drugi. To jest kłócie na środku w podbrzuszu. 4 cm nad wzgórkiem łonowym. I nie wiem czy to może mięśnie brzucha (ostatnio często noszę rocznego chrześniaka, który trochę waży:) ). Proszę o pomoc.

Gość 125234yhbwsb
mozesz miec zapalenie pecherza albo jakas bakterie

Gość Liliowaroza
Oby. (tzn,oby tylko to) . Też o tym pomyślałam, bo jest to w tym miejscu co pęcherz. Dzięki za odpowiedź

Gość kllkml
najprawdopodobniej to pecherz:)

Gość Liliowaroza
Dzięki dziewczyny. Trochę mnie to uspokoiło. niby w każdym cyklu tak mam, że coś mnie tam lekko zakłuje, więc może taka moja fizjologia. Tylko teraz w tym cyklu jest to dosyć często. Wpisałam w google 'klucie w podbrzuszu' i wyskoczyly same tematy dotyczące ciąży:o . I już zaczęłam sie zastanawiać, czy może niepokalane poczęcie czy zabezpieczenie zawiodło w niewiadomy sposób:P . Dobrze, że podsunęłyście mi pomysl z tym pecherzem. Dzieki:)