Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inger23ChOna

Rozgoryczenie!!!!!!!

Polecane posty

ja zawsze sie cieszylam ze jestem kobieta. moze i mamy miesiaczke co miesiac ale ... wymyslili nam tampony na pocieszenie, za to faceci musza sie codziennie golic i tez im wymylili maszynki elektryczne ale i tak oni to musza robic CODZIENNIE. :) poza tym jak czesto sie zdarza ze ktos Ci postawi drinka czy piwo? ciekawe ile razy zdarza sie to przecietnemy facetowi :D albo np. unikniecie mandatu dzieki kilku usmiechom (kiedys mi policjanci swoje nr. tel dali i rozstalismy sie jak starzy znajomi, i jeszcze fotke radarem mi na pamiatke zrobili :D ). u mnie w pracy akurat kazdy zarabial tyle samo czy kobieta czy mezczyzna. jak niesiesz cos ciezkiego to mezczyzna moze Ci zaproponowac pomoc (kobieta mezczyznie raczej nie proponuje). jak Ci sie nie chce naprawiac komputera to usmiechasz sie slodko do partnera i mowisz ze nie znasz sie w ogole a on tak dobrze sobie radzi z komputerami :P co do ciazy i porodu to ja akurat ciaze mialam ciezka ale i tak niesamowite uczucie jak dziecko Cie kopie. co do porodu to mozna i bez bolu (rodzilam z zzo i nie narzekam). wychowanie dzieci to fakt ciezka robota ale szczerze nie oddalabym tego czasu spedzonego z dzieckiem za nic. moj maz tez by chetnie z malym posiedzial. :) trzeba widziec jak najwiecej plusow po prostu :)

Nie wiem dlaczego tak jest, ale jest i tego raczej zmienić się nie da. Ja mimo tego wszystkiego cieszę się, że jestem kobietą :) i nie zgodzę się z tym, że seks nie przynosi kobiecie przyjemności- w moim przypadku to stwierdzenie jest mocno chybione.

Gość juliaa00
" za to faceci musza sie codziennie golic " Z tym goleniem to kobiety w dzisijszych czasach więcej się golą niż faceci różne tam depilacje sracje nawet do kosmetyczki z tym latają Ilez ja tu tylko topików widziałam na ten temat w stylu: " jak czesto golicie nogi"? "golicie tylko łydki czy uda też" "a ci*kę golicie? a na zero czy na paseczek"? a pachy maszynką czy depilatorem" "a te plastry to zdają egzamin"? itp itd A facetom to się geby ogolić nie chce, mój np twierdzi że zarościk jest sexi

Kluska serowa-> dużo tez zalezy od tego czy kobieta jest ładna. Bo niestety zycie jest brutalne i drinki stawiane są tylko tym najładniejszym :D. Tak! Golenie jest nietrafnym argumentem :) Hmm... Na moja opinie bardzo wpłyneło to, że obracam się głównie w męskim towarzystwie i niestety, ale wszelkie "słabości", i to niekoniecznie natury fizjologicznej, zawsze były przez nich wyśmiewane (moze nie tak drastycznie, ale charakterystyczne pokiwanie głowa z politowaniem pojawia sie prawie zawsze).