Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagahoga84

ładniejsze koleżanki

Polecane posty

Gość jagahoga84

zaczne od tego ze zawsze mialam problemy z akceptacja siebie, podobno jestem ładna ale nie czarujmy sie nie mam figury modelki pieknych kraglych piersi nóg do nieba ani super zgrabnego tyleczka, cóż patrzac obiektywnie jestem mocno przecietna jesli o figure chodzi mozne nawet jestem ponizje przecietnej gdyz jestem bardzo niska a na dodatek moze nie gruba ale napewno nie drobna. staram sie jak moge korygowac swoja figure ciuchami itd ponadto podkreslam urode makijazem jakas ciekawa fryzurka i w zasadzie kiedy jestem wsrod najblizszych czy ze swoim facetem ktoremu sie podobam to czuje sie dobrze.. w miare dobrze...natomiast w pracy gdzie kolezanki sa smuklejsze bardziej seksowne czy nawet ladniejsze czuje sie zle. Czasami czuje na sobie wzrok facetów ale kiedy stoje kolo takiej pieknosci jest mi glupio kiedy przechodzacy obok facet obraca glowe na widok mojej kolezanki (figura modelki ladna buzia ) czuje sie wtedy gorsza , mysle sobie wtedy o moim X dla ktorego jestem przeciez piekna . Denerwuje mnie mimo wszytsko to poczucie nizszosci ktore w sobie mam , i tak juz jest duzo lepiej z moja samooceną ale coraz czesciej mysle ze tak do konca nigdy nie bede naprawde pewna siebie , pogodzilam sie juz z tym i staram sie to zaakceptowac ze jednych natura obdarzyla leposzymi warunkami fizycznymi a innym ich poskapila staram sie uczyć zyc ze swiadomoscia ze jestem z tych "gorszych" . Nie zebym uwazala ze uroda czy figura jest wyznacznikiem wartosci czlowieka ale mimo to nie potrafie sie pozbyc tych kompleksów. Czy ktos z Was ma podobnie ? a moze komus udalo sie pokonac to uczucie? łapie sie na tym ze mówie sobie-koniec schudne bede miala fajna figurke i juz od nikogo nie bede sie czula gorsza ale skoro przy moich najblizszych czuje sie ok to czy musze sie tak zadreczac tylko dlatego ze koleznaki z pracy są szczuplejsze?

Gość Monique2222
niskie wzrost to czesto zaleta dla facetów. poza tymod czego są obcasy? a figurę ,styl ubierania ,makijaż itd możesz poprawić .. Twoje koleżanki na pewno są ,,zrobione" oprócz naturalnej urody

Gość giKtka
nie natura, tylko geny rodziców. Twoje dzieci tez prawdopodobnie odziedziczą urodę po tobie i tez będą miały kompleksy