Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anka2504

C-string - Bow - Czy wygodne ?

Polecane posty

Całkiem nie dawno w Dzień dobry TVN był reportaż o nowym rodzaju stringów C-string - Bow. Są to stringi pozbawione pasków z boku. Czy któraś z Was może takie ma ?? Chciałabym znać Wasza opinie o nich czy sa wygodne, czy przekonują Was, czy raczej tak jak ja boicie się że one po prostu spadną? :)

Gość NimfaBed
One wyglądają mało seksownie, już gdzieś na necie je widziałam. Przypominają mi podpaskę i niestety z tego powodu nie kupiłabym ich. Wolę już stringi z wyciętym przodem, czyli coś w stylu "w majtkach bez majtek" :P

to wygląda jak wkładka. wydaje mi sie niepraktyczne i niewygodne. chyba balabym sie to nosic z reszta po co wydziwiac jak zwyklych ze sznureczkami z boku prawie nie czuc a jak czasami taki sznureczek ładny wystaje to chlopakowi cos moze dygnąć w spodniach :P

Ja usłyszałam o nich dopiero w tym reportażu w DD TVN przyznam że dosyć ciekawie to wygląda ale nie che wyrzucać kasy w błoto więc najpierw wole zapytać o opinie kogoś kto takie ma ;)

radzilabym nie kupowac. nie wyglada to ladnie ani seksownie.lepiej kup sobie strinki biodkowki takie z koronka,zachodzące do polowy pupy. czytalam ze to one najbardziej kreca mezczyzn :D

Gość NimfaBed
Anka daj spokój, nie kupuj tego! Mój facet mówi, że zamiast wydawać na to kasę, wystarczy że odwrócisz wkładkę i sobie ją przykleisz i taki sam efekt uzyskasz. Serio, mało to pociągające.

Może macie rację... Poszukam w takim razie czegoś bardziej sexy :P ( i wygodnego! :))

tzn ja nie wiem tak do konca mi sie podobaja ale smieszne sa strasznie! wygodne nie wygodne tak dla jaj chcialam ale jak sie tgeo nic da nosic to juz inna sprawa... ha ha link nie partnerki bo ten link to pierwszy wychodzi jak sie tych majtek szuka ale niech mi dadza majtki za darmo za ten watek ;0 ;)

wkońcu jakaś odważna sie zdecydowała! no i brawo! ja już zamówiłam w sklepie internetowym - musze wypróbować sama :D

A w jakim sklepie;>? Na allegro czy gdzie?? Ja kupowalam też w internecie- w takim sklepie z bielizną i innymi takim rzeczami erotycznymi ale kurde nie pamietam nazwy. Ale na Allegro tez to mozna znalezc- ale raczej nie w bieliznie tylko w Dziwactwach. hehe W zwyklym sklepie jeszcze tego nie widzialam;/ a ty?

Ja kupowalam w sklepie internetowym Sisi.pl. Nie lubie zamawiac bielizny na allegro - jakos nie mam zaufania wole sklep internetowy z bielizna

Gość gość
Swietna kolekcja.

Gość gość
to jest dobre dla małych bułek ale skrzydełka motyla to z tego wypadną

Gość gość
N codzien raczej nie, ale na plaze mozna sprobowac.

Gość gość
Używając takie stringi częściej niż na plażę potrzeba trochę samozaparcia - trzeba zaakceptować to co trochę przeszkadza (tylne mocowanie), reszta jest łatwa. Sama przez taki problemy przechodziłam lecz po jest ciekawiej. Na początku bałam się że spadną (strach ma wiekie oczy lecz tylko tyle), początkowo nosiłam tylko w domy i szybko zauważyłam NIE spadają i NIE zsuwają się. Powoli przyzwyczaiłam się i nie wyobrażam sobie innych stringów. Do oportunistów - prze kilka dni w miesiącu noszę normalne (!) stringi a jak jest potrzeba to i zwykłe majtki

Gość lilkaa28
Już sobie wyobrażam wyzwiska gdybym wyszła w takim kostiumie na plażę.

Gość gość
Sa rozne stringi, nie tylko c-string.

Gość gość
Uważam że stringi są wygodne jednak po całum dniu moja piczka jest w nich troche upocona i wolalabym jednak normalne stringi z paskami

Gość Marti

Okropnie to wygląda. Jak wkładka przyklejona do tyłka. 

Gość Anna Ruskasaa

Po co ci majtki?

Dnia 7.09.2010 o 16:48, Anka2504 napisał:

Całkiem nie dawno w Dzień dobry TVN był reportaż o nowym rodzaju stringów C-string - Bow. Są to stringi pozbawione pasków z boku. Czy któraś z Was może takie ma ?? Chciałabym znać Wasza opinie o nich czy sa wygodne, czy przekonują Was, czy raczej tak jak ja boicie się że one po prostu spadną? 🙂

nie jestem dziewczyną ale mam wrażenie, że raczej niewygodne do codziennego noszenia ale mogą być fajne na specjalne okazje, jako bielizna erotyczna czy czasami może faktycznie do bardzo obcisłych ...enek. Czy na plażę to nie wiem.