Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wisnia2010

Co to jest wyższa szkoła lansu i bansu?

Polecane posty

pytam bo weszłam własnie na nk i wielu moich znajomych ma przy szkołach do których chodzili własnie taki wpis. o co kaman?

Gość koniowaty
kliknij w link to się dowiesz co to

klikelam i wyszlo mi 1.Disco Tech Selection - Erect inż. n, 5letnie 2.Elokwencja stosowana dzienne, 3letnieAutopromocja ogólna 3.Imprezologia Stosowana dzienne, 7letnieImprez I Napojów Wyskokowych 4.pigularstwo zaoczne, 5letniechemiczno-mdmowy. 5.zarobkowy dzienne, 5letnie 6.Zielarstwo dzienne, 7letnieUprawy

jestem troche staroswiecka i chyba nie na czasie, bo wiem mniej wiecej cco to lans i bans ale nie po co wpisywac taka szkole żenada jak dla mnie, i najwieksze pasztety maja takie wpisy co ciekawe

własnie teraz patrze na tych co maja taka szkołe we wpisie i dziewczyny to największe pasztety a ich dzieciaki maja imiona np jessica, czyli widac ze nienormalni

Gość Zenek_Szypuła
"Lancer" (z franc. wym. lanse) - wyciągnąć kogoś/coś przed siebie, wprowadzić kogoś/coś w nowy krąg/inny świat - pot. wylansować "Bounce" (z ang. bauns) - przechwałka, chełpliwość, buńczuczność, czas. odskakiwać, blagować - czyli samochwała/kiciarz To znaczy ni mniej ni więcej, że jest to szkoła promocji przechwałek/kłamstw, próżności i głupoty. Takie można powiedzieć studia na kierunku: "Ale jestem super wspaniały, mam was wszystkich w 4 literach" Wszyscy jej abiturienci i absolwenci to skończone matoły na modłę amerykańską.

Gość jrwoghoughr5
to nie wymysł klasowiczów (tych wsiurów) tylko GRONOWiczów! czyli pelnej warszaffki

Gość FEMINISTKI SSĄ PAŁKI
To jest taki mem XD