Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość extensa

co o tym myslec?

Polecane posty

Gość extensa

10-11 powinnam dostać okres. 4 września na wkładce pojawiły się no jakieś 5 kropel krwi (takiej brazowatej)- mysle oho okres. nic cisza. wczoraj i dzis w razie 'w' do pracy wlozylam sobie tampona wyciagam po pracy a tampon suchy z ciutka iloscia krwi -rowniez moze 2-3 kropelki. czy to okres sie zbliza- dziwnie, pierwszy raz sie tak ajkos zbliza zakraplajac mi wkladke.

To moga byc objawy jakiejs choroby wenerycznej albo grzybicy ale wtedy pewnie odczuwalabys tez inne 'objawy'. Najlepiej udaj sie do gina albo na forum medyczne i sprawdz czy to nie infekcja :) bo a sprawdzenie czy to ciaza jeszcze za wczesnie

Gość extensa
ciazy nie wykluczam- jest mozliwa bo kochalismy sie w dni plodne. tylko wiecie staramy sie juz 10 cykl i nic. nie odczuwam innych dolegliwosci, nic mnie nie swedzi itd. ale i tak w tym albo w przyszlym miesiacu musze isc cytologie zrobic

Gość extensa
hmm poczytam o tym plamieniu implatacyjnym

Gość extensa
z tego co pisze smiem stwierdzic ze moze byc to wlasnie TO plamienie- pierwszy raz takie cos mialam

Gość extensa
jejku ale bede sie cieszyc jak to moze byc ciaza..oby okres nie przyszedl

poczekaj do spodziewanego terminu miesiączki i zrób test jeśli się nie pojawi :) jeśli to ciąża to moje gratulacje :)

z tego co mi wiadomo to takie plamienia moga pojawiac sie zamiast okresu wlansie w czasie ciazy ...

Gość extensa
jeszcze 3 dni :)

extensa daj koniecznie znać jak wynik testu :)))) Trzymamy mocno kciuki oby to była fasoleczka :))