Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BrownSugarPrincess

doradzcie

Polecane posty

Wiem ze bylo tu juz pewnie kilka takich tematow zakladanych ale nie zapytam raz jeszcze.Otoz od jakis 2 tygodni spotykam sie z facetem ktorego znam od pol roku. Problem polega na tym ze zauwazylam ze jest strasznie skapy.Przychodzi do mnie to jak zwykle cos zjemy z mojej lodowki, zapalimy moje papierosy bo niby on rzuca to swoich nie kupuje( po co opala mnie?), pare dni temu pojechalismy do sklepu kupic skladniki na jakis obiad to nie dolozyl sie, tzn. dolozyl pieniadze ktore mu dalam na piwo jak bylismy na festivalu i zostala sie reszta to niby dolozyl ta reszte:( Na drugi dzien poszlismy na hamburgery do miasta to nie zaproponowal ze mi kupi kanapke tylko dolozyl sie sume ktora byla mniejsza niz to co sam zjadl:( W zartach niby powiedzialam ze wkurza mnie jego skapstwo bo glupio mi bylo wprost wszystko wylozyc to sie obrazil...nie wiem jak mu to powiedziec delikatnie wszystko tymbardziej ze jestesmy ze soba od 2 tygodni, zastanawiam sie czy nie zerwac z nim bo jak mam byc sponsorem czyims to wole byc sama bo tyle nie przejem co on...facet ma 32 lata