Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhjgfjuiiolol

kolega zaproponowal ze mnie rozdziewiczy

Polecane posty

Gość hhjgfjuiiolol

co myslicie? zgodzic sie czy czekac na milosc?

Gość czekać na miłość z
zapewnieniem, że będziesz ruchana raz dziennie, bo jak ci przebije hymen, to cały rozum wypłynie na zewnątrz. No może jak będziesz wisieć jak nietoperz, to możesz być dziubdziana raz na rok, jak Yaruś Kaczyniak

Gość hhjgfjuiiolol
ale jak mi sie to spodoba a nie bede miala z kim to dopeiro bede miala problem..poradzcie cos bo musze sie zdecydowac..

Gość hhjgfjuiiolol
a nie jest tak ze z seksu jest wiecej problemow niz korzysci? anty/choroby/ co chwile latanie do gina/nie daj boze jakas ciaza//// a tak sobie zyje nie swiadoma tego, podobno jestem troche zestresowana ale jakos zyje i nie mam az takiej potrzeby zeby isc z kims do lozka....nie wiem co poczac..

Gość czekać na miłość z
a kolega dziurkacz-ministrant, powiedz mu że w łóżeczku usiadłaś na smoczek i już jesteś po rozprawiczeniu

Gość czekać na miłość z
z litości

wiesz, jak sie nie ma rozumu to długo sobie nie poruchasz bo wyladujesz z brzuchem u jefo matki z płaczem ze ma alimenty płacić

Gość hhjgfjuiiolol
no ale z prezerwatywa bysmy to zrobili...i w moj dzien nieplodny..no kurcze nie jestem juz taka mloda(21 lat) i to chyba najwyzszy czas, a jakos nikt sie nie jawi na horyzoncie oprocz niego.znamy sie dlugo i w sumie znim bym sie czula na luzie. .

Gość ja bym nie ryzykował z
dziewicą, bo to nie wiadomo co z taką może być. Może ma błonę jak blachę i tylko człowiek się spoci , zasapie, i spuści na pieścieradło, ani sobie nie porucha ani nie pogada, bo to dziewcze spięte, i przestraszone, i później można powiedzieć, noc minęła nadaremnie była du.pa, ale ze mnie......dziewice to dla katolickich idiotów.

Gość Martynka może
yebnąć, cię w ryja?

dziewczyno daj spokój. Jak jestes porządna to tego nie zrobisz - tyle mam to powiedzenia ;] Miłego dnia (;

Gość hhjgfjuiiolol
no ja jestem chyba az za porzadna...ale tak jak widze to nikt dziewic nie szanuje , sa raczej tematem do zartow. a co do milosci to niestety watpie zebym takowa znalazla bo od zawsze mam pecha. a nawet jesli znajde to co jak nie bede dziewica..nie wiem juz sama , bo z jednej strony mam ochote sie pozbyc tego balastu a z drugiej sie boje..

Gość Monique2222
więcej problemów niż korzysci z seksu? no co Ty . seks nie jest niebezpieczny jeśli się uważa. czyli dba o antykoncepcję , robi się to bez gumki tylko z kimś komu się ufa ,że nie jest chory itd

powiem Ci że jestes młoda i bedziesz żałować że nie zrobiłaś tego z facetem którego kochasz i któremu chcesz sie oddać cała. Naprade jeszcze wiele dróg przed Tobą :)

Gość hhjgfjuiiolol
dzieki za rade Domi...moze faktycznie..ale kurcze ile mozna czekac. ten kolega mowi mi ze ludzie w moim wieku powinni to robic dla zdrowia.i generalnie mowi ze to naprawde nic takiego i zebym nie robila z tego jakiejs wielkiej sprawy...