Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nosz kujwaa mac

Dlaczego ludzie mnie nie szanują?

Polecane posty

Gość nosz kujwaa mac

Dlatego ze jestem niesmiala? ze nie patrze na przechodniów? maszkarą jakąś nie jestem nawet te brzydkie lepiej traktują... co ze mną jest nie tak?:(

Gość 32 na karku
Jeśli jestes nieśmiala, to wszyscy myślą, że mogą wejść Ci na głowę,... i tak nie zaprotestujesz.

Gość Monique2222
Bo czują ,że jesteś słaba i mogą sobie po Tobie jeździć

Gość nosz kujwaa mac
ale tacy przechodnie np nie wiedza jaka jestem.. moge nie patrzec z roznych powodów ! maszkara nie jestem glupia raczej tez nie wiec nie wiem co jest grane..dla rozrywki sobie wymyslaja cos czy jak;/?

Gość wyrocznia...
jeśli się sama nie uszanujesz, to i nikt Ciebie nie uszanuje... musisz potrenować również asertywność

Gość 32 na karku
Nie rozumiem; czym objaiwa się brak szacunku u przechodniów?

Gość nosz kujwaa mac
np dzis... idę, z glowa spuszczona ale akurat wtedy pisalam sms'a.. a idzie typiara i nagle: "bez komentarza" .. nie wiem o co jej chodziło ale raczej do mnie bo chyba nie do siebie ?:( albo idzie jakas lalunia i mierzy z gory na dol... gdybym chodzila ubrana jak wiesniara czy cos to rozumiem ;) ale ide normalnie tylko ze poprostu sie nie "woze" a w moim wieku to masakra jakas...

Gość xxxxxxxxyzzzzzz
nie muszą cie znać, twoja mowa ciala mówi za siebie. Jak idziesz, to stawiasz stopy niepewnie, nie patrzysz wprost, tylko gdzieś po bokach, jakbys chciała się schować, masz spłoszony wzrok, masz ramiona ściągnięte do gory, chcesz w ogóle zajmowac jak najmniej miejsca. Zrób raz tak, że przejdziesz przez miasto naste.pjaco - mocno, zdecydowanie stawiaj stopy na chodniiku, nawet z przytupem, pztrz przed soebie, głowe miej podniesiona wysoko, nie patrz, czy w kogos wleziesz, czy nie, niech oni uwazają, łopatki ściagnij do tyłu, szyję wyciagnij do góry, staraj sie w ogóle wydłuzyc najbardziej jak się da, oddychaj głęboko, całą piersią, spiewaj sobie cos w głowie, zebys miała rytm. I obserwuj, czy ludzie cię odbieraja tak jak zawsze, czy inaczej. Gwarantuje, ze inaczej

Gość 32 na karku
Wydaje Ci się. W zdecydowanej wększości przechodnie nie zwracają na Ciebie uwagi. A nawet jeśli mierzy Cię ktoś wzrokiem, to co? Zignoruj albo zrewanżuj się tym samym.;)

Gość możesz zawsze miło
odpowiedziec, np. co sie lampisz goopia qrwo