Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakupy gruppowe

korzystał ktos z bonu grupera?

Polecane posty

Gość zakupy gruppowe

bo dzis słyszałam w radiu niepochlebne opinie o tym,ze restauracje inaczej traktuja klientow z bonami i tych"normalnych"

Gość kamila627
popytaj na www.grupeo.pl tam masz pełno kupujących grupowo ;)

Gość eliasz
Kupiłem dwa kupony w gruper.pl, który jak sie okazało posredniczy w sprzeaży usług zupełnie niesprawdzonych firm typu "krzak", po zrealizowaniu pierwszego kuponu było jasne że drugi zwrócę (jakość usługi żenująca) a gruper.pl ma to w nosie:(.

Gość zakupkowa
Ja staram sie korzystać z takich wynalazkow jak zakupy grupowe - oczywista korzysc pieniedzy, zdarzaja się co prawda slabe oferty, ale to mimo wszystko margines. Nawet przyjmujac, że jedna oferta będzie niewypałem, a 5 w porzadku to i tak skorzystamy (znizki cenowe rozpocczynają się od -50% ). W rzeczywistosci ten odsetek jest znacznie nizszy. Co do samych serwisów, to moim zdaniem warto korzystać zarowno z grupera, groupona, jak i fastdeal.pl - live shopping. oferty co prawda podobne, ale poziom obslugi najwyzszy :)

Korzystałam, i będę korzystać. Jestem zadowolona, jak dotąd byłam tylko na zabiegach kosmetycznych - o fryzjerskich słyszałam same złe opinie, że walą masówkę, i wychodzi się z makabryczną fryzurą... A kosmetyczka co może zepsuć? ;) Lakierem źle pomalować, czy maskę źle nałożyć? :P Zresztą znam się na tym więc poznałabym gdyby coś było nie tak, a u fryzjera jak Ci ciachną włosy to po ptakach... W restauracjach normalnie z tego co wiem, i na siłowniach też, ale jak na siłownie za dużo ludzi kupi to są problemy potem z zapisami na zajęcia. Jako klient jestem zadowolona, ale jako przedsiębiorca nie dałabym się w to wrobić ;) Po jednorazowej wizycie klient nie wróci, tylko szuka kolejnej promocji w innym salonie. Poza tym grupon wypłaca pieniądze tylko za wykorzystane kupony - jak się nie wykorzysta to cała kasa zostaje dla nich. A jak się wykorzysta to gruper wypłaca 70% wartosci kuponu danemu przedsiębiorcy... Więc są same straty ;)