Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość not.so.flawless

Moj ex, o co chodzi?

Polecane posty

Gość not.so.flawless

MOj ex mi napisal po 2 latach po zerwaniu, ze zdecydowal sie do mnie odezwac bo sie czul winny ( dokladniej " cause i felt guilty", bo to po ang.. ) i ze cieszy sie ze wciaz tu jestem ( good to see that you're still around). I co to ma niby kuzwa znaczyc? jak ja mam to rozumiec? :O co myslicie? bo nie wiem co i czy mu odpisac. Od paru tygodni jestesmy w kontakcie fejsbukowym, i nie wiem czy to w ogole ma sens. Wiem durne mam problemy :P ale coz :D

Gość a ma kogos
a ma kogos bo wiesz jezeli ma kogos i pisze do ciebie to znaczy ze jest nie fer i bedac z toba tez byl pewnie nie fer skoro napisal ze czuje sie winny!!!!

Gość not.so.flawless
nie wiem czy ma kogos. On ze mna zerwal. Jak sie pierwszy raz odezwal to pisal ze mysli teskni itd a teraz mowi ze sie czuje winny ja po prostu nie rozumiem. Nie wiem co mu odpisac nawet :O

Gość a ma kogos
a czy to jest jego pierwszy odzew po tych 2 latach???

Gość a ma kogos
kiedy dokladnie zerwaliscie??

Gość ketia
wydaje mi sie ze to jego chwilowe .... pewnie nie ma przy nim dziewczyny i sie nudzi.... albo chce sie na sex umowic bo mu brak...

Gość ketia
ile macie lat??

Gość not.so.flawless
juz tu kiedys pare razy pisalam o tym :p sie radzilam :) zerwalismy prawie 2 lata temu, tzn on zerwal, zareczyny tez ;) odezwal sie pierwszy raz dokladnie po roku od zerwania, ja odpisalam dopiero po 8 miesiacach, on odpisal znow ze wciaz o mnie mysli itd. no i teraz napisal ze sie czul winny i ze sie cieszy ze wciaz tu jestem. I co ja mam z tego zrozumiec? mam go po prostu zapytac czemu sie czul winny i czy moze nie chcialby mi powiedziec teraz po tylu latach dlaczego ze mna zerwal? ;) jestesmy doroslymi ludzmi, juz daaawno nie malolaty :) bylismy strasznie w sobie zakochani; nie wiem co sie stalo ze zerwal

Gość po prostu zapytaj.
jak sama napisałaś. bez podchodów, bez domysłów - zapytaj. o ile chcesz wiedzieć, bo jak już Ci "to wisi" to nie pytaj tylko go olej.

Gość Alicjaojtam
Więc chodzi o to że pewnie chce mu sie bzykac wiec sie odezwal bo nie ma nic w poblizu co mogłby zachaczyc.....faceci tacy sa.....proponuje go olac

Gość ketia
a daleko mieszkacie od siebie????moze cie zobaczyl gdzies.. a ile razem byliscie?

Gość not.so.flawless
on nie z tych z tylko bzykac chca, brzmi naiwnie ale taka prawda :O jego rodzice mnie widzieli pare razy w okolicy, ale raczej nie on, przynajmniej nie napisal nic eh no chyba go po prostu zapytam, najwyzej mi nie odpowie i zniknie jak kiedys :P

Gość ketia
a długo byliscie razem????

Gość not.so.flawless
niedlugo po ponad pol roku ale intensywnie :P eh sie po prostu durna ludze ze on mnie wciaz kocha itd :P mimo ze tyle czasu minelo i bylam w powaznym zwiazku po naszym zerwaniu fak

Gość wlos_na_czworo
ma ochote Cie troche przebzykac niezobowiazujaco mu popusc szpary i znow zniknie na 2 lata :)

Gość not.so.flawless
ta jasne pobzykac, mowie przeciez ze on taki nie jest lol :)

Kobieto nie pokazuj mu, że na niego czekasz, że tęsknisz, powinien widzieć, że potrafisz żyć bez niego i czujesz się z tym zajebiście.