Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podobna mamaaaa

czy podoba Wam sie takie lozko???? dla 3,5 letniej dziweczynki

Polecane posty

Gość podobna mamaaaa

mam zamiar kupic swojej corci lozko:) marzyla o czerwonym pietrowym autobusie ale.. mimo ze bylabym w stanie kupic jej takie lozko .. nie chce bo wgladaloby brzydko i dziwnie w malym pokoiku (mieszkamy w blaoku wiec pokoje sa dosc male). Pokoj ma jasnorozowe sciany i pomaranczowo bezowe meble.. na scianach wielkie pomaranczowe i rozowe naklejki-wrozki(a raczej ich cienie).. czy podoba wam sie takie lozko? wydaje sie Wam porzadne?? bo mnie sie wydaje takie jakbym miala sie na nim polozyc (a czesto to robie bo czytam corce lezac w jej lozku) i mialoby sie zawalic zaraz podaje link http://www.sklep.meble.pl/p88857,lozko-dla-malej-ksiezniczki-princessa.html

Gość nie podoba mi się. koszmarne
jest. Kup jej zwykłe łóżeczko i najwyżej jakiś baldachim delikatny do sufitu jak już chcesz koniecznie księżniczkę. Do tego różowy kocyk i poduszki w kształcie koron i będzie królewnowo. Ale to łóżko jest paskudne.

cukierkowy koszmarek obawiam się że po jednej nocy w takim łóżku można mieć koszmary :/ a jak chcesz faktycznie po królewsku to koleżanka wyżej ma rację, baldachim i poduszki i będzie królewsko a nie tak potwornie cukierkowo

Gość szalonakrowka
ja uwazam, ze lozko jest bardzo ladno aczkolwiek pomysl ze zwyklym lozkiem, baldachimem i poduszkami wydje mi sie lepszy :)

jak na moj gust to lekko zbyt kiczowate... dziecku sie moze podobac ale ja bym swojej takiego nie kupila :) zwykle lozko + jakies bajery, rozowe akcenty, ale co za duzo to niezdrowo.

Gość obrzydliwe jest
Dziewczyny maja racje. Kup normalne lozko, jakis baldachim :O jak juz musi byc i poduchy. To lozko to kicz pierwszej klasy :D

Gość podobna mamaaaa
rozowy koszmarek?:) podoba mi sie baldachim tylko ze baldachim wyglada fajnie w duzym pokoju.. jesli pokoj jest maly nawet nie widac ze baldachim jest baldachimem:(

Gość podaj maila to ci wyślę fotki
pokoju mojej córki. ma baldachim.

Gość podaj maila to ci wyślę fotki
i pokoik malutki. 6m2