Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenazzzzz22

moj chlopak lubi miec wkladane palce w pupe oraz stymulacje jezykiem

Polecane posty

Gość lenazzzzz22

od zawsze rozmawiam otwarcie z moim chlopakiem na kazdy temat, w tym temat sexu. ostatnio powiedzial mi, ze bardzo lubi jak dziewczyna wklada mu palce w odbyt. lubi takze lizanie odbytu. mial dwie dziewczyny przedemna i wiem, ze ostatnia to robila. na lizanie odbytu nigdy sie nie zdecyduje, chcialabym chociaz na palce ale.... sama nie wiem wydaje mi sie to troche niesmaczne. jak wy sadzicie?

niesmaczne- to zdecydowanie dobre określenie:) ale nikt nie każe ci potem tych palców oblizywać :)

Gość lenazzzzz22
problem w tym, ze on mnie prosi, zebym je oblizala i powiedziala, ze pyszne... podobno eks tak robila. co o tym sadzicie? zgodzilibyscie sie?

Gość buehehe
tak się zaczyna... a skończy się na żarciu gówna

Gość ofiara losoo
weź przed tym powcieraj w palce papryczke chilli powinno mu się odechcieć odpiyerdalać takie sceny :o :D

Gość lenazzzzz22
no wlasnie tego sie obawiam i boje sie, ze moge pozniej zwymiotowac czy to go obrazi?

Gość lenazzzzz22
moze zaproponuje wsadzenie mu srubokreta

Gość Miss Murder
Owszem, jest to trochę niesmaczne, ale jakże zboczone i nieprzyzwoite i... podniecające, hihi:) Spróbuj dziewczyno, w końcu to Twój facet (pod warunkiem, że naprawdę go kochasz i pociąga Cię fizycznie), niech pamięta o higienie i nie przejmuj się. To może waz zbliżyć!