Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 TakaSobieOna23,5

-pokrzywdzeni przez blizny potradzikowe -

Polecane posty

Go艣膰 TakaSobieOna23,5

jak sie mozna domyslec,mam blizny potradzikowe,ktore zatruwaja mi zycie,mam ich serdecznie dosyc,stosowalam juz wszystkie dostepne masci,peeelingi,kwasy,ostatnia deska ratunku bedzie laser...jezeli nie pomoze udam sie chyba do psychologa..zastanawiam sie czy tylko ja to tak bardzo przyzywam....wiem ze osob z takim problemem jest wiecej i chcialabym stworzyc -grupe wsparcia- nikt z rodziny oprocz meza nie rozumie mojego problemu...a ja potrzebuje pomarudzic(juz nie chce wiecej maltretowac tym i tak juz umeczonego meza)!!! wiec pomocy!!!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Podpisuje si臋 wszystkimi ko艅czynami pod tym topiciem. R贸wnie偶 jestem poszkodowana... :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 po co wyciskalas
trzeba bylo isc do lekarza a nie strzelac majonezem w lusterko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 annamarija
ja tez jestem pokrzywdzona :o rujnuje mi to zycie :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stowarzyszenie to dobry pomysl
za艂ozy sie mniejszosc, uzyska specjalne prawa, dotacje. Przydaloby sie jeszcze troche pedalow i ksiezy i bedziemy nietykalni - nie tylko z powodu obrzydliwego wygladu :)

Udost臋pnij ten post

Moja droga, niekt贸rzy wcale nie musz膮 wygniata膰 偶eby im blizna czy przebarwienie zosta艂o. Maszerowa艂am ca艂e miesi膮ce z ropnymi bulwami nie tykaj膮c ich i 艣pi膮c na wznak. I oto mam. Blizny i przebarwienia. Powinni dawa膰 dotacje na leczenie blizn. Z UE ... ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TakaSobieOna23,5
przez przypadek zalozylam 2 takie same topiki....nie wiem jak usunac jeden niepotrzebmny.. :/ Nie sadzilam ze tak szybko ktokolwiek odpisze.... z jednej strony ciesze sie ze ktos jest ze mna,z drugiej przykro mi bo wiem jak to boli....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TakaSobieOna23,5
ja wygniatalam,tylko na poczatku...jak mi sie zaostrzylo ,przestalam...a pozatym moj tradzik trwal miesiac....a juz trzy lata sie mecze z usuwaniem skutkow :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anna z Wroc艂awia
poczytajcie sobie o tym ,ma艣膰 nie jest droga, a moze by艂aby dobra na Wasze dolegliwo艣ci ?? http://www.scaldex.com.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 _taka sobie ja_
Na pewno pomaga mikrodermabrazja,ale musi to byc szereg zabiegow

Udost臋pnij ten post

a mia艂 ktos mo偶e robiony peeling kwasem migda艂owym? Dermatolog powiedzia艂 mi dzis 偶e kwalifikuj臋 sie na peelingi, albo yeelow peel lub cos innego. Mnie jednak najbardziej interesuje kwas migda艂owy, 艂agodniejszy. A gdzie masz najwi臋ksze blizny? Ja mam na czole. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pakula
o moj ty.... jaka inteligencja zasialo :) hmm o kurcze to dobrze wiedzic ze problemy z moja cera sa od nie mycia rak :D ale mnie teraz zabilo. tylko kurcze dziwne ze to tak akurat na twarzy nie? hmm rece a twarz hmm ciekawe ;) co za teoria to ja juz do dermatologa nie musze chodzic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pakula
ja mialam 3 razy kwasy trojchlorooctowe i bardzo pomoglo ale pamietajcie ze prawdziwe efekty sa po kilku zabiegach i dopiero gdy skora sie odnowi. tylko co z tego ze mi znowu cera sie zniszczyla i znowu mam blizny:( znowu musze sie zabiegowac

Udost臋pnij ten post

Tja... od nie mycia r膮k. ,, a 艂ogry z ko艣ci robi膮 chlyp...'' albo nas dyjabo艂 pokara艂 tymi bliznami jenyy co za ludzie :/ ja si臋 boje kolejnych blizn na policzkach, bo tam偶e mam kolejne syfy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pakula
ale cos wam powiem nigd nie sluchalam ale moja mam jednak czasem ma racje:) ATREDERM na recepte kupcie koniecznie!!!! srodek intensywnie luszczacy i moze wyglada sie jak chodzacy waz aleeee stosowany punktowo powoduje ze ci nic nie wyjdzie. mam od lat problemy z cera i nigdy zaden srodek uzywany zewnetrznie nie pomagal tak skutecznie. mowisz ze na policzkach ci cos wchodzi, mi tez i chocbym tego nie ruszala zawsze mam blizny. zeby do tego nie dopuscic jak czuje ze cos wychodzi od razu punktowo smaruje atredermem a nastepnego dnia to co chcialo wyjsc nie wyszlo i sladu nie po nim nie widac. poprostu idzcie do lekarza i poproscie o recepte. daje ci moje slowo ze pomoze:)

Udost臋pnij ten post

Jak dla mnie b臋dzie to mocno z艂uszczaj膮cy, a mam pop臋kane naczy艅ka na policzkach wi臋c b臋dzie mnie podra偶nia艂. A pr贸bowa艂a艣 Skinoren? mi do艣膰 艂adnie przebarwienia rozja艣ni艂, oczywi艣cie jeszcze s膮 ale ju偶 nie tak sino czerwone jak by艂y. I te blizny, wygl膮dam jakbym mia艂a wkl臋s艂e czo艂o :o Zam贸wi艂am sobie na BU serum Azelo oliwkowe, jeszcze nie dotar艂o, ale dam zna膰 jak dzia艂a. Og贸lnie kwas azelainowy jest b. dobry na takie problemy. Tylko ja nie wiem jak z tymi bliznami, 偶adnych jeszcze krem贸w nie u偶ywa艂am. S艂ysza艂am o masie per艂owej, No- Scar.. R贸偶ne opinie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pakula
tylko wiesz blizny to dlugotrwale leczenie. ja mialam kwas trojchlorooctowy i powiem ci ze bylam bardzo zadowolona. teraz zdecduje sie ponownie podejrzewam. jest to kwas plynny ktory jakby wypala glebiej skore. pozniej skora robi sie lekko czerwona, naciagnieta i zaczyna pekac, luszczyc sie. po dwoch miesiacach jej regeneracji efekty sa widoczne. Ale to tez zalezy od ich glebokosci. takie zabiegi trzeba do bolu powtarzac. jednek przed tym wleczyc cere.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 B2306
zgadzam si臋, kwasy trojchlorooctowe s膮 najlepsze w walce z bliznami (przebarwienia oraz dziurki) ja mia艂am dok艂adnie robione zabiegi easy peel, s膮 efekty, ale trzeba si臋 nastawi膰 na d艂ugie leczenie przy g艂臋bokich bliznach. EASY PEELZabieg z zastosowaniem 15% kwasu trojchlorooctowego (TCA) a tak偶e kwasu askorbinowego i cytrynowego. Zabieg przebiega w dw贸ch etapach: na艂o偶enie na sk贸r臋 roztworu kwas贸w na艂o偶enie maski post peel, kt贸ra jest aktywnym kremem wspomagaj膮cym dzia艂anie kwas贸w i powoduje odnow臋 nask贸rka. W trakcie zabiegu pojawia si臋 pieczenie, szczypanie, zaczerwienienie skory .Pieczenie ust臋puje natychmiast po zastosowaniu w/w kremu. Oko艂o 2-3 dni po zabiegu dochodzi do 艣ci膮gni臋cia i z艂uszczenia nask贸rka. WSKAZANIAzmarszczki (drobne) przebarwienia blizny potr膮dzikowe tr膮dzik grudkowo-krostkowy Po zabiegu Easy Peel skora jest znacznie g艂adsza, przestaje by膰 ziemista i matowa; zyskuje delikatnie zar贸偶owiona barw臋.

Udost臋pnij ten post