Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorka.....

MĄŻ. pytanie do żon

Polecane posty

Ja jestem nerwusem, ale nauczylam sie panowac nad emocjami i na dobre mi to wyszlo

Gość miska pełna warzyw
Dorka, a po cholerę te rękoczyny? Po co go walisz ??

Gość dorka.....
mojemu przydała by sie taka umiejętność ;)panowania nad emocjami

Gość Priorytetowa
Layna opanowałaś tą sztukę tak z dnia na dzień? Bardzo bym chciala potrafić się czasem powstrzymać, powiedzieć o jedno słowo mniej... Lub w ogóle przemilczeć... Kiedyś, na początku związku byłam zupłęnie inna...Zmienił mnie nie do poznania..

Gość dorka.....
podczas kłótni pare razy dostał, mówił niesprawiedliwie na mój temat wyzywał mnie to zasłuzył bo chyba kobietom, a zwłaszcza zonom z którymi chce sie i planuje miec dzieci szacunek sie nalezy co nie

Gość dorka.....
w związkach: kobiety wychowują mężczyzn a mężczyzni kobiety czyli trzeba znalesc kompromis bez niego nie da sie zyc

Gość dorka.....
tylko trzeba potrafic ten kompromis znalesc zaproponowac rozwiązanie sprawy opanowac sie ale czasem trudno ;/

Dorka piszesz że dostał bo mówił o Tobie złe rzeczy. Zapamiętaj-przemocą nie wywalczysz sobie szacunku, jedyne co wywalczysz przemocą to reakcja zwrotna, zwykle również przemoc. Pomijając rękoczyny, na które nie ma żadnego usprawiedliwienia i żadnego wyjaśnienia wiec zakończmy te kwestię, pozostaje jeszcze brak umiejętności panowania nad sobą, wszystkiego się można nauczyć, jeśli samemu się nie potrafi należy udać się gdzieś o pomoc, porozmawiać z psychologiem jak zarządzać własnymi emocjami. Powodzenia.

Gość dorka.....
zasznurowana lalka..... bardzo mądre są twoje słowa:)dzikęki bo tego mi brakowało. jutro pogadam z mężęm tak naprawde szczerze wezme pod uwage wasze wszystkie rady

Działajcie jak najszybciej bo w waszym zwiazku zle sie dzieje