Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mf.freeman

pogadam na dowolny temat z inteligencją kafe//mellygionem, whiskaczem..etc..

Polecane posty

Gość mf.freeman

;)

Gość frant
to oni są twoim zdaniem inteligencją ?:)

Gość mf.freeman
ja też jestem hetero.. i jestem kobietą ;)

Gość stowarzyszenie to dobry pomysl
nie ma kobiet hetero. Jeżeli lubi kobiety, to lesba. A kto lubi facetów? Pedały

Gość mr.freeman
no proszę Cię.. nie psuj mi humoru tym, że myślisz takimi stereotypami

ogladając filmik wnoiskuje ze kazda wypowiedz jest nieodpowiednia przyjmujac sposób myslenia w nim proponowany ( z którym sie w sporej mierze zgadzam) mozna rówenierz zarzucic uzaleznienie od od mediów:) tak tez uswiadamianie pozornie nieswiadomego mozna traktowac jak narzucanie odpowiedzi:P o tak koło sie zamyka :P JUst Do IT

to jest tak specyficzny humor.. i zdania, które są użyte, są w taki sposób skonstruowane, by stworzyć nastrój -tajemnicy, niedopowiedzeń.. by każdy kto go obejrzał, usiadł i pomyślał "aha"... nie widzę tu jakiegokolwiek narzucania jakiegoś sposobu myślenia.. oprócz tego, żeby ruszyć tyłek z kanapy... dla każdego zniewolenie oznacza co innego..

nie mniej tresc zawarta w filmie takze cos narzuca:Ptzn pewien sposób myslenia.. zrób to, nie rób tego, jestes niewolnikiem etc a przepraszam pani kiwerowniczko, tego etc juz dzisiaj myslismy:P

whiskacz Ty mi się wydajesz takim ... tzn wyobrażam sobie Ciebie siedzącego przy barze z bródką i wąsem i marudzeniem, jakie kobiety są okropne :P

nie.. nie ma tam czegoś takiego.. przynajmniej ja nie odczuwam... choć czytałam przeróżne rzeczy na temat wyzwolenia się z więzów systemu...

nie ma wąsa , a brodke i owszema, czasami miewam, do baru tylko po browka wyskakuje na kobiety nie narzekam choć ciagle zdobywam wiedze na ich temat której swietnym zródłem jest kafe własnie:P

czy ja wiem, czy to takie dobre źródło.. ? trochę ograniczające.. bo non stop powtarzają się te same tematy.. ja o mężczyznach nie mogę się nic dowiedzieć, bo za bardzo skryci są :P

facei sa bardzo prości :classic_cool: dla nic -nie=nie :D i etc:D my natomiast ..no cóz :D:nasze -nie -nie zawsze oznacza -nie ..jesteśmy strasznie zagmatwane ;)

Wrono Czarna poniekad zgadzam sie z Toba a to wsztyskoz powodu tego ze u nas dominuje częśc mózgu odpowiedzialna za racjonalne i logiczne myslenie na uczucia niestety pozostaje mniej miejsca tylko wrazliwsi męzczyzni uzywaja po czesci 2 połowy wnetrza głowy to najczesciej artsci i zaraz mysla ze sa delikatni , słabi jak kobietki o zostaja gejusiami:P