Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elka____

Herbatka Ninghong a biegunka..

Polecane posty

Gość elka____

Witajcie. Kilka dni temu kupiłam sobie zachwalaną na różnych forach internetowych herbatkę Ninghong. Piję ją od 3 dni i wczoraj miałam lekką biegunkę a dziś tak mi rozsadzało brzuch na spotkaniu ze znajomymi, że myślałam, że oszaleję i marzyłam tylko o toalecie. Jak przyszłam do domu to od razu kierunek toaleta, dużo pomogło, ale brzuch boli jeszcze i ciągle czyści mi jelita. Czy to normalne?

Gość Nomek
Ja mam tak samo, dziś wypiłem 3 saszetki, już mnie tak oczyściło, że masakra. Pozbyłem się właśnie tego co jadłem o 19 na kolacje, a jest pierwsza w nocy, czuje się odwodniony pije cały czas. Nie przesadzajcie z tą herbatą

Gość gość
chyba to normalne bo mnie też przeczyściło i to dziwne, bo nie zdąrzyłam jeszcze wypić kubka, jak pobiegłam...... parzyłam wg przepisu na odchudzanie, 2 torebki naraz. dziwi mnie, że każdy sprzedawca podaje inne składniki tej herbaty..... jedni piszą że jest tam pochrzyn, inni nie, że malwa, inni nie, a teraz znalazłam info, że jest tam też senes. na moim opakowaniu nie było słowa o senesie, ale gdy piłam wyraźnie czułam smak senesu, choć nie mogłam uwierzyc, bo na opakowaniu nic nie posało o senesie...... skład każdy podaje inny, nie wiadomo co tam tak naprawde jest, ale senes czuję w smaku

Gość gość
to ja pisałam jako gość. piję ją już od dłuższego czasu, ale nieregularnie, gdy poczuję, że przesadziłam z jedzeniem. Działa różnie. gdy się pije 2 saszetki po przejedzeniu, jest sraczka, gdy się nie przejem, nie ma żadnych objawów. 1 saszetka nic nie robi z brzuchem. ogólnie to nie tyję, mam powolną tendencję spadkową.