Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milosz z Maszewa

Jestem Milosz z Maszewa chcecie być moimi fanami albo sympatykami( piszęwiersze)

Polecane posty

Chciał bym teraz byście zapoznali się z moim nowym wierszem. ........................Spokojna cicha noc............................... Nocą ludzie spią w swych domach Śnią o jutrzejszym pięknym dniu Kot na piecu słotko chrapie i kosmatą łabką z uszkiem się drapie. Mała myszka w cichym koncie Robi figle koło głowy kota się plącze A ja siedzę na tapczanie a jutro rano zjem śniadanie,

Mam kupilem sobie DVD i kompakt --Gdzie jest nemo -- niesaowite kolory, ale jak dla mnie to myslałem że bajka będzie bardziej ciekawa. Przereklamowana jest ta bajka, może dla dzieci dobra ale jak dlamnie to 4 z malutkim minusem.

" [zgłoś do usunięcia] Milosz z Maszewa Do Max--a Maszewo koło lęborka. Tam mieszkam." Nie musisz powtarzać:P.Ja myślałem że te w moich okolicach bo te jest największe:O.

A w tym maszewie co ja mieszkam to mam jakieś dziesięć km do ładnego miasteczka Lęborka i do gdańska mam jakieś 80 klm- truf. Ale ogólnie jest wpożo. fajnie się mieszka chociażtrochę niewyróbka z pracą. ja kiedyś pracowałem w lęborku w zieleni ale źle płcili to żuciłem. Potem miałem stać w Lęborku w Biedronce ale praca trochę nie bezpieczna bo wiadomo tom w końcu jest marcet. A teraz niedawno wruciłem z Limeryka od chrzestnej matki, ale tam to opolaków gonią to wruciłem i teraz będęmusiał coś w polcce w lęborku znaleść. Możę znajdę coś w fabryce frytek w lęborku

Gość ilosz z Maszewa
Aj i kolejny dzinek miną mnie dziś około dziesiątej trochę zaczeła pobolewać gowa a jakby tego buło malo to jeszcze piecyk gazowy w łazience przestał funkcjonować naszczęście okazało sioę że to tylko kamień się osaadził fachowiec naprawił i powiedziałże teraz przynajmiej pre kilka lat junkers będzie działał bez zażutu to dobrze bo bez ciepłej wody to by była nie wyróbka. A co tam uwas słychać jak miną wam dzień???

O sorki źle wpisałem ksywkę spoko to wcześniej to ja pisałem tylko zamiast Milosz napisałem Ilosz i wyszło zabawne nieporozumienie ale teraz jest juz wszystko spoko.

A teraz wiersz Bezkresna toń Bezkresna toń rysuje się na drzewami Bezkresne może jezioro i żeka Bezkresna równina step i łonka Bezkresne pola i niebo błękitne Bezkresna dal i obłok pochmurny I tylko miłość zawęża swe choryzonty

Czasamami mam taką potrzebę coś napisać coś nakreślić wiersz albo jakieś opowiadanie. Uważam żę internet jest dla wszystkich dla mlodych o starych i dzięki niemu można przesyłać ludzim doznania ja akurat piszę wiersz, doradzam koresponduje z formułowiczami uważa m że każdy coś znajdzie dla siebie w internecie. A co wy o tym myslicie?

Gość SmoothDogg
MILOSZ!!!!!!!!!!! WRESCIE!!!!!!!! ZaPODAJ CO U KORWINA... CZEKAMY NA DALSZE LOSY WESELA