Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TitiDG

DLACZEGO ?????????????????????????????

Polecane posty

Dlaczego jak kobieta sypia z wieloma mężczyznami to jest Dziwka, a jak facet z wieloma kobietami to jest kozak? To jest irytujące !

Bla bla bla.... Setny raz ten sam wątek i pewnie do jutra będzie miał z tysiąc komentarzy. Co Cię obchodzi zdanie innych? chcesz się kurwić to to rób, skoro czujesz się z tym dobrze, albo zmień płeć. Będziesz to mogła robić z pełną aprobatą otoczenia :classic_cool:

już tak nie ma... czasy sie zmienily. Przynajmniej w moim wieku ( 21 lat). Starsi ludzie tzn około 30 lat mają jeszcze stare poglądy. Moja koleżanka bzyka sie z kim popadnie i nikt jej nie ma za dziwke... poprostu lubi seks i to norma.

Gość tym bardziej że od dawna tak
nie jest. Nawet tutaj możesz spotkać dziewczyny, które wstydzą się, że są dziewicami, które chciałyby spróbowac z innym partnerem, że nie wspomnę o klubie prawików, którzy szczycą się, że z nikim nie spali.

Dla twojej wiadomości śmiertelniku, to sie daje dupy - mam swojego Lube i twarde zasady. A to jak u Ciebie jest? Pewnie nie 'dupczysz' bo żadna... No wiesz :)

Kurcze, nie dawno słyszałam coś w stylu że: Ojciec jak usłyszał , że jego 15 letni syn już zaczął współżyć to powiedział mu : Dobrze, ale mam cudownego Syna! Moja krew! . A jak dowiedział się że jego córka w podobnym wieku, uprawia seks, to powiedział że ją zatłucze! I jaka tu sprawiedliwość ?!

Gość nic sie nie zmienilo
a ja mam 20 lat, jednego partnera seksualnego od zawsze i co, zawsze kazdy mial mnie za dziwke, bo jestem fotomodelką, bo mam dlugie nogi, czy dlatego ze ludzie mnie lubią. To sie nigdy nie zmieni...

A wiecie co?! Nie tak dawno (jakieś 4 miesiące do tyłu) wróciła pewna 'kobieta do pracy', pochodzi Ona z Filipin. A wcześniej była mężczyzną! U stukał sobie kase w UK, wyleciał do swojego ojczystego kraju i wrócił jako kobieta :D I nie ufam Jej/jemu teraz..... :)

Ja do homosów nie mam nic seriu, tutaj jest ich w chuj :) i jeszcze troche. Fajni są, tacy zniewieściali :P Tylko wkurza mnie, to jak czasem pytają się : 'Czy mój facet ma brata, bo Go widział ' :D

nic sie nie zmienilo - Bo to się nazywa zazdrość. W tych czas ludzie nie wierzą w to że można dojść do czegoś 'normalnie'

Ja się jeszcze z innym 'Rodzajem' nie spotkałam :) Pozdrawiam Męski Homosku ;P

TitiDG może dlatego, że te męskie pedały nie pieprzą na prawo i lewo o swojej orientacji... Ale wrócmy jednak do kurwienia kobiet i mężczyzn, czyli do meritum :D

Jasne, w takim razie przyjmy że pedały się nie kurwią :) A co do 'puszczania się', to...... ja założyłam ten topik żeby się dowiedzieć właśnie :D