Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiająca sie ooo

czy oni chca mnie oszukac?

Polecane posty

Gość zastanawiająca sie ooo

Bylam ostatnio na rozmowie kwalifikacyjnej w nieduzym miasteczku. Pani poinformowała mnie ze to umowa na zlecenie, bede musiala czasem pracowac po godzinach (oczywiscie bezpłatnie) i jedna sobota w miesiacu pracujaca. Kwaota jaka mi zaproponowala byla bardzo niska.A O Po za tym to najpierw jest dwu tygodniowe bezplatne szkolenie czytaj praca u nich za darmo.Mimo wszystko zastanawiam sie bo w tym miasteczku trudno o prace i mysle ze moze jakos wytrzymam.Zdobede przynajmniej doswiadczenie....Co radzicie???? dodam ze na stanowisko pracownik administracyjny ale nie w urzedzie tylko w prywatnej firmie.Problem z tym ze oni nie chca podpisac wczesniej

Cześć jestem Milosz z Maszewa pewnie już wiesz żę chętnie doradzam przeróżym ludziom z problemami. A więc tak piszesz na swoim profilu że nie wiesz czy zacząćpracępowiem ci jedno wydaje mi się żę nie warto ja kiedyś pracowałem w zieleni i mnie oszukiwali potem miałem stać w Biedrące w Lęborku bo w Lęborku jes kilka biedronek, Ale wiadomo prca nebezpieczna i na nogach trzeba stać. teraz sięrozglądam za czyś sensownym ale wiadomo jak to jest więc jak narazie muszę trochę pomuszkować w gazetach i w ogłoszeniach. Mówięci lepiej nie zaczynaj bo mogąci nie zaplacić i wtedy będzie klops. Pozdrowionka Miłosz z Maszewa koło Lęborka.