Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fotografiaslubna

Fotografia Ślubna zapraszam do odwiedzenia mojej strony

Polecane posty

Gość fotografiaslubna

Witam. Serdecznie zapraszam do odwiedzenia mojej strony. www.bednarczykpolska.strefa.pl działam na terenie małopolski i śląska.

Gość Energiczna 30
Fotografie totalnie bez pomyslu :(

Gość Brak mi slów
Przepraszam że to napisze ale aż ciśnie się mi to na usta. CHOROR!!!!!!!!!! Jak można w ogóle takie zdjęcia ludziom proponować a jeszcze te bez najmniejszego sensu połamane zdjęcia. Gdyby mi fotograf zrobił takie jak te pokazane w galeriach to bym fotografa . Ach brak po prostu słów.

Gość fotografiaslubna
hmm, mnie się podoba, według mojej skromnej oceny coś innego wkońcu oglądam.

Gość wiesz ale tu chodzi o co inneg
do brak mi słow: HORROR przeżyłam, czyatjąc to słowo napisane przez "CH" i jeszcze wykrzyczane dużymi literami :D :D :D

Gość Megula26
No cóż zdjęcia raczej są typowo amatorskie robione lepszym aparatem. Nie rozumiem jak młodzi pozwolili pokazać swoje zdjęcia jak lecą na przysłowiową ,,mordę". Tak jak wcześniej zostało napisane zdjęcia są całkowicie bez pomysłu i są wręcz brzydkie. Śmieszy mnie jednak, co innego. Młode pary, które pozwoliły umieścić swoje zdjęcia na stronie fotografa pewnie są zachwycone ze swoich przepięknych zdjęć i wszystkim znajomym polecają super dobrego sprawdzonego fotografa. Strona opisowa w zakładce ,,najczęściej zadawane pytania" bardzo mnie rozśmieszyła. Odpowiedzi fotografa są takie same jak te bezsensu połamane zdjęcia. W odpowiedzi, o jakiej porze powinno się robić zdjęcia plenerowe napisał, że rano, wieczorem i popołudni. Dla mnie zazwyczaj wieczór jest popołudniu.

Gość Przeczytałam
Ten ,,CHOROR" przez ,,CH" tak jest napisany jak wykonane są te zdjęcia :D:D. Zdjęcia są wręcz paskudne i nie zasługują na miano profesjonalnych. Gdzie ci ludzie co mają na stronie fotografa zdjęcia mieli podczas wyboru fotografa oczy? Ciekawe jak ten amator przekonał do siebie narzeczonych aby powierzyć mu robienie zdjęć. Smutne jest też to że oglądając strony fotografów takich zdjęć jest mnóstwo:-o

Gość hdfhngcgcxyhc
nic ciekawego postaraj sie bardziej panie/pani fotograf!

Gość Przeczytałam
Nie wiem w czym się mam postarać? Mam oczy i umiem odróżnić zdjęcia profesjonalne z pomysłem od zdjęć amatorskich, bez pomysłu i jeszcze brzydkich. Szukam fotografa i sporo widziałam stron fotografów. Ta propozycja nie jest propozycją profesjonalisty. Dziwią mnie też te zajęte terminy. Może nie znam się na fotografii ale przynajmniej umiem się czytelnie podpisać:D:D

Gość resepturka
Mam 20 lat, lustrzankę sprzed 5 i robię lepsze zdjęcia :?