Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kejt13

Sposób na zaintrygowanie faceta!

Polecane posty

Gość ofiara losoo
tego to ja Ci już nie powiem. jak już mowiłem, niedoświadczony jestem :)

Gość Kejt13
a czy dziewczyna, z którą już kręciliście i się wam podoba, ale była trochę za bardzo niedostępna, i teraz jst bardziej chętna... ma jakieś szanse?

Gość ofiara losoo
chyba raczej taaaak:)

Gość Prawidlowa odpowiedz 422
Loool. Jakby dziewczyna byla bardzo niedostepna to bym ją olał. Pomyslalbym, ze ma mnie gdzies. Na podrywaniu to Ty sie nie znasz z tego co widze;) Wez pogadaj z nim na osobnosci i powiedz, ze Ci sie podoba. Powinien sam zaproponowac spotkanie, jesli tego nie zrobi to Ty to zrob. Odmowi? proste, nie podobasz mu sie. Potem go troche olewaj, gdy juz sie spotkacie:) To na pewno Cie wyrozni na tle pozostalych dziewczyn. Malo dziewczyn jest tach otwartych i bezposrednich.

Gość Kejt13
No właśnie kolegp cały problem tkwi w tym, że my już kręciliśmy ze sobą, flirtowaliśmy itd. widzieliśmy się codziennie i na wielu imprezach, spotkanie nam nie wyszło, chociaż było planowane, ale na początku myśleliśmy - a przynajmniej ja - że to takie luźne i dla niego niewiele znaczy, wiele razy próbował się do mnie zbliżyć, ale mu na to nie pozwalałam, chociaż bardzo chcialam. aż w końcu pojawiła się inna, która mu pozwalała na co chciał. wtedy zdecydowałam się mu powiedzieć co czuję, wprawdzie późno, ale potrzebowałam tego. A on nie odpowiedział tym samym, ale i nie odrzucił, wręcz przeciwnie, caly czas pomimo tego, że tamta wciąż do niego przychodziła i do niego zarywała, to on wracał do mnie, z czasem coraz mniej, aż w końcu trochę spasowalam i stałam się mniej niedostępna. tylko później, kiedy on znów próbował, kolejny raz go odepchnęłam jakby. czego żałuję, bo zawsze chcialam, zawsze. po prostu się balam. i w końcu on zrezygnował i jest z tamtą, która mu się sama narzucała. nie wiem co robić.

Gość Kejt13
jakieś pomysły?

Gość Kejt13
pomóżcie, proszę

Gość goooogle
możesz z nim porozmawiaać;)

przychodzę z pomocą :D najważniejsze jest to, żeby zachować w sobie tajemniczość i zagadkę - był miłą wtedy kiedy trzeba - doceniać i chwalić, ale też czasem się droczyć, kłócić, dyskutować etc. nie mówić wszystkiego, o wszystkim, nie obgadywać przy facecie swoich koleżanek i innych ludzi, bo to nieładnie! :D zaciekawić sobą można na kilka sposobów: pokazując facetowi swoje zdolności związane z pasją, albo pokazując mu efekty swojego hobby. oryginalność i naturalność sprawiają, że kobiety stają się interesujące dla wartościowych facetów. :) ja zawsze rozmawiam z facetami o tym, co mnie interesuje, czyli głównie zadając facetowi pytania odnośnie wszystkiego, na czym się on zna i czym on się interesuje, co robi itd. - w ten sposób wyciągam od niego mnóstwo ciekawych informacji i wciąż pozostaję tajemnicza :D bo on nie ma okazji zapytać mnie o nic, ale czuje się doceniany, wiesz.. czuje, że ja się nim interesuje i to jest bardzo ok. :) myślę, że męską ciekawość może wzbudzić też rozpoczęcie rozmowy na jakiś temat, ale niedokończenie jej... :D z takiego niedopowiedzenia będzie snuł domysły. zaciekawić może też dziewczyna, która często mówi "wybacz, ale musze już lecieć, pa!" :D nie tłumaczy niczego, nic nie mówi, ale musi iść - to znaczy, że ciągle jest czymś zajęta, zabiegana, ale facet tak naprawde nie wie, co ona robi w tym czasie i jest ciekaw! :)