Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulka 28

udac przypadkowe spotkanie???

Polecane posty

Gość anulka 28

poznalam faceta, pracowalismy bardzo krotko( kilka dni) w jednej firmie, od pierwszego spotkania super nam sie rozmawialo, mamy wspolne zainteresowania, bardzo mi sie spodobal!Nie pracujemy juz razem kilka miesiecy jednak on ciagle "siedzi"mi w glowie i zlapalam sie na tym ze czesto o nim mysle! Nie jestem pewna ale chyba ma dziewczyne!Wiem ze za dwa tygodnie umawia sie ze znajomymii na wyjscie do pubu i na 100 % tam bedzie! I teraz moje pytanie: czy tez isc do pubu i udac przypadkowe spotkanie????prosze o rady!

Gość anulka 28
halo halo ktos doradzi?

No pewnie ,że tak! Ja bym tak zrobiła. Co więcej pewnie bym zagadała. Taki już mam charakter :) hehe

Gość MakeMeHappy
Idź, zobaczysz czy coś się z tego "urodzi". Lepiej coś zrobić i żałować, niż żałować że się czegoś nie zrobiło. Jeśli jednak byłabym pewna że ma dziewczynę, to chyba dałabym sobie z nim spokój.

Gość anulka 28
dzieki za rady! naprawde mnie korci zeby pojsc! moze to taki znak od losu ze przez przypadek dowiedzialam sie gdzie i kiedy bedzie!:)

Dziewczyna to nie problem!! :/ wszystkie są takie same, każda mówi ,że nie ruszyłaby zajętego chłopaka , a jednak to robi.. Zresztą , nie o to chodzi, a może mają problemy albo autorka jest mu przeznaczona? Trzeba łapać okazję, chociażby by dowiedzieć się czy są jakieś szanse.. inaczej będzie miała wyrzuty sumienia ,że nie zrobiła nic w tym kierunku!

Gość anulka 28
keerah ty to dodajesz mi otuchy!!!!!!;D

Trzeba pier***ić marność i dbać centralnie o jakość :) Łapać to co się chce i nie wypuszczać! Odpicuj się i idź tam i bądź pewna siebie!

Gość anulka 28
i tak wlasnie zrobie!!!;D

Życzę powodzenia, koniecznie pisz jak Ci poszło :) Trzymam kciuki :D

Gość anulka 28
dzieki jeszcze raz za ta pozytywna energie! na bank napisze jak mi poszlo!szkoda ze to dopiero za 2 tyg!:(