Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nasta

ludzie czy wy nie macie wiekszych problemow

Polecane posty

ludzie czy wy nie macie wiekszych problemow na innym forum pisze panna co jej przyjaciolka miala niby romans z jej mezem a jej szkoda przyjazni inna znowu dostała polecenie wyknania badan i na forum sie pyta czy bedzie za to placic, szalone panny. . . to chyba tylko pisza tak zeby zawrocic du......e wezcie zrobcie obiad posprzatajcie a nie wypisujecie jakies kwasy

Gość do nasta
nie moge zrobic obiadu bo jestem dziewica

Gość nasta do Stul mordę nędzna wyw
Ty kutafonie, jak ci przyjebie to sie zesrasz.

Gość amlusia
obiad o 10?

Gość nasta do amlusia
spierdalaj

Gość amlusia
tak tak kolacje robić

ja jestem nasta nie lubie jak sie ktos podszywa pod mój nick to od razu widac. dziewczyny jestescie bardzo 'wulgarne, ja was nie wyzywam

Gość amlusia do nasta
ty dziwko

Wiesz co nasta, założyłam ten topik o badaniach, bo uważam, że to jest odpowiednie miejsce na takie właśnie "mało ważne" pytania. Gdybym miała poważny problem np. zdrowotny, to w życiu nie pytałabym o radę na kafe, tylko od razu pędziłabym do lekarza. Myślę też, że to nie jest dobre miejsce na roztrząsanie dramatów rodzinnych i osobistych, bo są zbyt ważne, żeby powierzać je przypadkowym osobom na forum internetowym. Dlatego właśnie założyłam "błahy" temat - bo większe problemy rozwiązuję w bardziej odpowiedni sposób.

Gość amlusia
bardzo wysoki pozom nie ma co

Gość nasta do sugar_kane
pocałuj mnie w dupe ty pierdolona jebana kurwo

Gość nasta do amlusia
ty jebana cipo

Gość amlusia
bardzo bogate słownictwo

to nie ja pisze, kiedy widzicie nasta na pomaranczowo to nawet tego nie czytajcie, oczywiscie masz racje przepraszam ale denerwuja mnie niektore laski co wypisuja głupoty,

a ty co sie pode mnie podszywasz i nie wiem jeszcze pod kogo to zarezerwuj sobie pseudonim i popiszemy do ciebie takie ładne wyzwiska

nasta nie przejmuj się podszywaczami. I nie pisz proszę, że nas nie obrażasz, bo w pierwszym poście piszesz o mnie per "szalona panna". Więc jeśli chcesz być szanowana, szanuj innych

sorki ale na poczatku bylo dla mnie dziwne ze szukasz tu takiej pomocy ja normalnie spytałabym sie lekarza albo w recepcji tam gdzie sa wykonywane badania oni ci powiedza a tu napisze ci jakas głupia osoba co wyzywa innych ze tak masz wszystko darmowe za nic nie muszisz placic to jej uwierzysz??

Na zakończenie mojego topiku napisałam, że to było takie "wstępne rozeznanie", a upewnić się pójdę do lekarza rodzinnego. Nadal jestem "szaloną panną" ? :-)

lubie czytac fora ale jak uczestnicza w nich madre osoby a nie takie krore znaja tylko lacine podworkowa, sama duzo czytam sa to przede wszystkim fora o dzieciach z problemami, sama mam kochana córeczke ktora jest chora od urodzenia i interesuje mnie jak rozwijaja sie inne dzieci z jej choroba i sa to fora rodzinne pielegnacyjne gdzie nie napisze jakas zdolowana pani ze ma problem z mezem a tu to czytam sbie zeby sie odstresowac wiec jak kogos uraziłam TO PRZEPRASZAM

A dziękuję bardzo :-) I nie mam urazy, z Tobą da się przynajmniej normalnie porozmawiać, nie jak z takimi "kurwo suko ssij" :-D

Gość nasta ciągnie kutasta

Gość jhmgmgjhm
Władza wyżywi się sama? Minęły trzy dni o deklaracji premiera Tuska, że będzie mocno oszczędzać na administracji rządowej. Padno nawet ponoć słowo "żyłować". Dziś wiadomo, jak żyłowanie ma w praktyce wyglądać. Jak pisze "Dziennik", w przyszłym roku wzrosną budżety Sejmu, Kancelarii Premiera i Kancelarii Prezydenta: W przyszłym roku wydatki Kancelarii Premiera wzrosną o blisko 4 mln zł, a Kancelarii Prezydenta - o około 11 mln zł - zakłada projekt budżetu państwa na 2011 r. Wzrosnąć mają też budżety Kancelarii Sejmu - mniej więcej o 6 mln zł - oraz Senatu - o 14 mln zł. Rząd znów pogodził więc takie rzeczy z pozoru nie do pogodzenia jak wydawanie i oszczędzanie. Ale i tak przyćmiła wszystkich Kancelaria Prezydenta. Urząd obsługujący prezydenta Komorowskiego dostał podwyżkę mimo, że "dla oszczędności" Kancelarię opuścić miało 80 urzędników z kadencji Lecha Kaczyńskiego. Jeśli to nie cud, to już nie wiemy co nim miałoby być.