Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepanująca nad tym

Facet - demon zawrocił mi w głowie

Polecane posty

Gość niepanująca nad tym
za "Jego sprawą" Twoje małżeństwo się rozpada? Przepraszam, że tak wypytuję ale interesuje mnie wszystko w tym temacie, mam nadzieję że się nie gniewasz...

Gość frela co adwo obsrała
nie, psulo sie juz wczesniej, On mi tylko uswiadomil czego mi tak naprawde brakuje

Gość niepanująca nad tym
a co z tym drugim? Napisz coś więcej jeśli możesz...

Gość do autorki tego topu
sorki, chwilowy nickowy wybryk. Co z nim? Nie moge go sobie wybic z glowy i tyle, nie bylo chyba jeszcze dnia bym o nim nie myslala.

Napisz coś więcej jeśli możesz... tak bardzo potrzebuje zobaczyc, ze nie jestem sama z moim uzaleznieniem i a nuz znajde jakies usprawiedliwienie :-)

Gość niepanująca nad tym
Miałaś z Nim romans czy też tylko cię zauroczył?

Gość niepanująca nad tym
zawsze szczery dokładnie o to mi chodzi, żeby zobaczyć że nie jestem sama... nie wiem , czy chciało Ci się przeczytać mój topik, jesli tak, to powinieneś wiedzieć że nie szukam usprawiedliwienia...

zs- masz racje ze to uzaleznienie, teraz tak o sobie mysle ze jestem uzalezniona od Niego. Nie wiem czy mozna to nazwac romansem, to zarazem cos wiecej, a tak naprawde nic nie ma. pewniemnie nie rozumiesz, ale ja sama siebie nie rozumiem... :-P

Gość niepanująca nad tym
Nawet nie wiesz jak dobrze rozumiem to, że nie rozumiesz siebie ;)

Gość Dzień Dobry Marlenko
Ja tak myślę o Agnieszce i Marlence,które są sobotórami,Marlenka jest wolna a Agnieszka jest mężatką.

u Ciebie to swiezynka, jak sobie przypominam co sie u mnie dzialo, to jak piszesz, jakbym siebie czytala...

dokładnie o to mi chodzi, żeby zobaczyć że nie jestem sama... autorko, do tego wystarcza 3 szare komorki, naprawde w twojej sytuacji nie ma nic wyjatkowego, jesli nie wierzysz to zapytaj meza :-)

Gość buahhhaaa
tak bardzo potrzebuje zobaczyc, ze nie jestem sama z moim uzaleznieniem i a nuz znajde jakies usprawiedliwienie " Odezwal sie wielce "nieuzalezniony" [w tym wypadku od kafe] :D:D

zs- chocbys sie tu naprodukowal- to nic nie da :-) i my juz o tym wiemy niestety...

Gość zs wszedzie sie musi codzienni
wpierdolic----inaczej zachoruje

Gość komiczne...
wypierdalać pojeby!!!

Gość niepanująca nad tym
Noca przyjmując pozycję horyzontalną gwałci mnie demon nocy. Oddaję się mu w pokorze ducha z udręczeniem godnym męczennicy.

Gość nawiasem mówiąc
już gdzieś to słyszałam....?

Gość niepanująca nad tym
Poczyniłam pierwszy malutki kroczek, w stronę realizacji mojego planu: odwołałam wsześniej zaplanowane na dziesiejsze popołudnie nasze "spotkanie" na gg. Muszę w tym celu zostać w pracy po godzinach i jak wszyscy wyjdą dopiero rozmawiamy. Mamy taką mozliwość raz na tydzień, nawet 10 dni, bo On jest ciągle w rozjazdach i trudno się z Nim umówić żeby sie spotkać na komputerze a ja z wiadomych względów nie zawsze mogę z Nim swobodnie rozmawiać. Powiedziałam tylko że dziś mnie jednak nie bedzie...nie uzasadniałam Wiecie jaka reakcja? "Jak chcesz" Pierwszy raz zrobiłam coś "przeciw" i już foch...może nie bedzie aż tak trudno... Chciałam w pierwszej wersji z nim dziś pogadać w tonie "to nie ma sensu", ale jeszcze za wczesniej, ledwo dojrzałam do tej decyzji, Pewnie urobiłby mnie w 5 minut... Zobaczymy co bedzie dalej...

Gość nawiasem mówiąc
tak,tylko,żebyś się nie ugięła po tym fochu,...ja tak zrobiłam i teraz ,,gorzko,,płaczę...

Gość niepanująca nad tym
no, skłamałabym mówiąc, że będę niezłomna, ale nie skłamię mówiąc, ze zrobię wszystko żeby wytrwać... Trzymajcie kciuki!!!!

Gość NK.
Kolejna żałosna laska....... jasne czemu nie, zniszcz swoje życie dotychczasowe. życie swojego dziecka i męża. Będzie super!

Gość Facet-demon
Jestem. :classic_cool:

a ile juz trwa wasza znajomosc z "demonem"?

Gość Facet demon
🖐️

Gość niepanująca nad tym
4,5 miesiąca, ale spotkalismy się przez ten czas tylko 6 razy zanim wyjechał, reszta to kontakty przez telefon i internet

Gość aquariuss
Fajnie jak faceci zdradzają to od razu, co za chuje pojebeusy i myślą kutasem itd itp. Jak zdradza kobieta to są to demony, bogowie, zeusy, "nie mogła inaczej, to było silniejsze ode mnie" Kobieta to jednak stworzenie "ynteligentne"

Gość niepanująca nad tym
Wyobrażacie sobie że od tego czasu się do mnie nie odezwał???? ha ha ha, a ja sobie tu łeb łamię jak z gościem skończyć... Najdziwniejszę jest to, ze czuje ulgę i strach przed....przed tym że się do mnie odezwe i znów wrócę do punktu wyjscia. Jestem zdrowo walnięta, wiem o tym;)

dziewczyno to jest pikus , u mnie sa przerwy nawet paromiesieczne i zawsze sie odzywa, pomysl jaka mam wtedy hustawke emocjonalna, np teraz moijaja prawie 2 miechy ale ja juz chodze po scianach, npo dzisiaj mialam jeden z gorszych dni, taki ze lzami bo juz nie wyrabiam.

Gość $$$$
alescie głupie dziołchy