Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna Kasia

brzydkie slowa i klapsy

Polecane posty

Gość taka jedna Kasia

witam! czy sa tutaj panie ktore podnieca tak jak mnie uzywanie bardzo brzydkich slow w lozku, ktore lubia byc nazywane sukami i dziwkami, a do tego dostawac klapsy??

Gość taka jaedna Kasia
mozenie na wstepie...ale zdaza sie ze podchodze do niego i mowie mu do ucha: twoja suka czeka na rzniecie:)

Gość forsunpl
nie wiedziałem że kobiety lubią prawdę że ich to ponieca a te klapsty to nie pasuja tu raczej walenie otwarta w pysk bardziej tu pasuje

Gość taka jedna Kasia
Petrol nie goraczkuj sie tak....jedni lubia to inni tamto - takie zycie

Petrol się nie gorączkuje. Ja chyba nigdy nie widziałam Petrol rozgorączkowanej. Ona wszystko przyjmuje ze spokojem, każde zboczenie, o którym czyta :) Dlatego ja lubię. Petrol 😘

Gość taka jedna Kasia
ja tez lubie czytac jej wypowiedzi...ale ta z rzyganiem mnie zniesmaczyla...

Gość taka jedna kasia
Perwersja a z tego co wyczytalam tu na kafe to sama lubisz taki klimat o ktorym ja pisze....

Gość taka jedna Kasia
to moze co mi podsuniesz...jakis pomysl??

hehe nie gorączkuje się ciekawe trzeba spróbować z tym ptakiem :P

Pervi ja cię kręcę no no pomarańczko a ty ze stolicy przypadkiem? fajnie by było :P

Gość taka jedna Kasia
niestety Petrolku ze slaska

Ale pomysł na co? :) Oprócz wulgaryzmów i klapsów? To jest taki soft ostry seks ;) Ciągnie Cię za włosy? Rżnie mocno gardło, nie patrząc na to czy Ci się to podoba? Lanie pasem? ATM? Piss? Zależy na co Wy macie ochotę...

Gość a ja bym chciałaaaaaaaa
dostać lanie przez kolano

Gość taka jedna Kasia
hmm...oprocz wulgaryzmow i klapsow dodajemy wlasnie ciagniecie za wlosy, pejczyk i kajdanki, posuwanie w usta (GG nie potrafie - ale sie staram) i konczenie na mojej twarzy...a co to jest ATM??

ass to mouth czyli z tyłka do ust jesteś suczką, nic więcej Ci nie zasugeruję, bo widzę, że wiesz o co w tym chodzi ;)

Gość taka jedna Kasia
naprawde to lubisz? kurde jakos sobie nie wyobrazam jak wklada mi w pupe a potem ja mam go lizac....

Lubię. Być może to przyjdzie u Ciebie z czasem, a być może nie przyjdzie nigdy. Pierwszy raz nie chciałam, ale jak się przekonałam, że to nic strasznego to nie mam z tym problemu.

Gość taka jedna Kasia
Perwersjo ile masz lat....masz meża? ja 27-letnia mezatka

Gość taka jedna Kasia
czyli w podobnym wieku jestesmy:) rozumiem ze bzykanie w pupe nie jest dla ciebie tabu....ja lubie wypiac sie dla mojego Pana:) - powiedziec mu patrzac w oczy : zerznij swoja suke w dupe!!

Wydaje mi się, że nie ma dla mnie żadnego tabu :) Muszę uciekać. Pozdrawiam Cię suczko ;)

Gość taka jedna Kasia
papa

Gość lidka ccccc
my się czasem tak bawimy - daje mi jakieś polecenie, ze specjalnym znakiem, odmowa jest niemożliwa. Limit - raz w miesiącu. Potem jest przypominanie jaka to ja świnia byłam, są klapsy za karę i różne inne. Obydwoje bardzo nas to kręci, sama akcja jak też potem jej specyficzne przypominanie. Ostatnio nie chciałam na plaży (ogólnej, dość ruchliwej, u nas) przebrać się w stringi. Polecenie na stringi byłoby za mało więc w wodzie dostałam polecenie zdjąć strój. Od razu go wyrzucił żeby nie było wątpliwości co będzie dalej. Najpierw popływaliśmy, potem powygłupialiśmy się już na nieco płytszej wodzie (ale dół jeszcze w wodzie), trochę się oswoiłam. Jak w końcu trzeba było wyjść sporo już osób zwróciło na mnie uwagę. Ale sprostałam zadaniu - wyszłam wyprostowana, zrelaksowana dumnie kołysząc cyckami i prezentując trójkącik barwiony na czerwono nad ogoloną cipką. Potem było przypominanie ilu facetom stanął na mój widok.

hehe dobre ja taka perwersyjna nie jestem mój anala nie chce uprawiać co bybyło jakby mi już wsadził i ja go bym wzięła do ust ? nie wiem ja na mojego nie mam ochoty dlatego napisałam o tym ptaku

Gość taka jedna Kasia
Petrolku o jakim ptaku mowisz??

Gość jestescie pier...dolnieci
!!!!!!!!!!