Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolcia 87

schudłam 10 kg :)

Polecane posty

Gość Karolcia 87

Jak to zrobiłam dieta i więcej ruchu, przykładowa dieta śniadanie 2 kromki chleba razowego z białym serem pomidorem lub innymi warzywami , lub cienkie 2 plasterki polędwicy sopockiej , kawa rozpuszczalna z mlekiem 1 łyżka cukru, II śniadanie jabłko lub jakiś inny owoc , lub activia to picia Obiad zupa na kostce rosołowej winiary codziennie inna i bez smietany ale z przyprawami do woli np ogórkowa , kapuśniak , (zawsze tylko jedna miseczka ) (czasami zamiast zupy woreczek kaszy gryczanej lub jaglanej z łyżeczką margaryny ,czasem można zjeść mięso z piersi z kurczaka ale z piekarnika zero tłuszczu lub rybę , czy też sałatkę grecką np , starać się urozmaicać Podwieczorek tez jogurt , lub owoc, czasem ciastko , lub lody , marchewke z jabłkiem Kolacja : dwie kromki razowego pieczywa z białym serem lub chudą szynką i herbata lub jedna kromka plus jakeiś warzywa lub np jedno danio. do tego piłam 2 litry wody dziennie nie gazodwanej najlepiej szklanke przed każdym posiłkiem każdy posiłek co jakieś 3 godziny , do tego około 50 brzuszków dizennie i jazda na rowerze około 30 minut dziennie lub siłownia w miare możliwości wydaje się ze to dużo ale to naprawde działa po miesiący około 4kg w dół po dwóch 7kg i tak stopniowo w dół najlepiej zmienić sposób zywienia na zawsze :):):)):):): Nie są to szybkie efekty ale na stałe

Gość jusiaaaa
ale Ci zazdroszcze :) też chciałabym schudnąć 10 kg ostatnio przez 5 miesięcy przytyłam 6kg, obecnie waże 69 kg przy wzroście 168, gdy tylko staram sie przejść na jakąś dietę to po jednym dniu mój zapał znika

Gość Karolcia 87
jusia mam tyle samo wzrostu co ty i ważyłam tyle samo :) trzebA CIERPLIWOŚĆI A TA DIETA NIE JEST TAK CIĘZKA JE SIE NA NIEJ DUŻO TYLKO POTRZEBA TROCHĘ CZASU

Gość Karolcia 87
chciałabym schudnąć jeszcze ok 5kg teraz waże 58 kg przy wzroście 169 cm chiałabym ważyc około 53 kg :) ale myślę ze wszystko na dobrej drodze

Gość jusiaaaa
gratuluję Ci takiej wytrwałości, może i mi się uda :)

Gość Karolcia 87
napewno u mnie w rodzinie wujek i ciotka stosowali te diete i tez schudli wujek 15 kg ciotka 10 po pierwszym tygodniu waga wogole nie spadla i juz mialam sie poddac ale za to po dwoch bylo juz 3 kg mniej wiec warto

Gość Karolcia 87
nie będe za chuda waze 58 kg i nie mam płaskiego brzucha jest dosyć duży mam figure typu jabłko a polecam jazde na rowerze naprawde duzo daje na brzuch i uda

kasza z maslem to zart??? a to ze wszystko bez smietany i tluszczu to normalna rzecz a nie jakas dieta ;D

Gość Zika37
Jeszcze na razie nie 10kg ale już 8kg przez 3 miesiące na ziołach Tybetańskich polecam sprawdzone te ziołka.

Gość gość
Ja kiedys bylam w takiej sytuacji, musiaam szybko schudnac, bylam zrozpaczona gdyz moja sylwetka musiala sie naggle poprawic, bo mialam wyjazd na wakacje z chlopakiem, o ktorym dowiedzialam sie 2 tyg przed bo postanowil mi zrobic niespodzianke,zastosowalam glodowke oczyszczajaca ,a le peklam, nie wytrzymalam tak dlugo jak chcialam trwala ona 2 dni tylko, postanowilam poszukac czegos w interneecie i trafilam na to http://track.acaiberry900.pl/product/AcaiBerry-900/?pid=129&uid=4300 troche zmienilam nawyki zywieniowe ii w 2 tyg spadlo 6 kg

Gość gość
Piękne wyniki, ja jestem na poziomie teraz 7.8 kg w 9 tygodni. Własnie ruch ruch ruch, w wakacje jeździłam też rowerem, ale to nie daało mi efektów jaki bym chciała osiągac. Teraz siłownia, dieta i tabletki slimcea, to wszyskto jakoś się uzupełnia i waga leci i nawet czuję się odziwo dobrze i nie męczy mnie ta "kuracja"

Gość gość
Moim jedynym preparatem który stosuję jest Proszek Zasadowy. Działą on oczyszczająco , pomaga nawodnić organizm i usuwa nadmiar tłuszczu zalegający w tkankach. Efekty jego stosowania są bardzo dobre. W pół roku udało mi się zrzucić 12 kg nie stosując żadnych diet. Jak dla mnie rewelacja.

Gość gość
A ja jestem na diecie kapuścianej Magic Kaps,do tego rano wypijam szklankę wody z cytryną. Czuję się lekko, jestem pełna energii.

Gość gość
Ja staram się codziennie intensywnie ćwiczyć, około 30 minut. Wypijam do 2 litrów wody. Nie mam czasu na przygotowywanie specjalnych posiłków, więc łykam ocet jabłkowy w kapsułkach. W ciągu 3 miesięcy zgubiłam 7 kilogramów, może to dla niektórych mało. Szybkie odchudzanie często prowadzi do efektu jo-jo. Ja jestem bardzo zadowolona z efektów. Radzę spróbować :)

Gość gość
Ja odchudzam się pod okiem dietetyka, mam gotowe zestawy posiłków i wreszcie jestem zadowolona. Ubyło mi już 5 kilogramów, waga jest zrzucana systematycznie. Polecam artClinique, przemiłe, kompetentne osoby.

Gość ZdrowiePrzedeWszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex, Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne normalne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość Klaudia3344
Ja też schudłam 10 kg :) zastosowałam dietę Sandruni. Zmieniłam swoje odżywianie na zdrowsze, więcej zaczęłam się ruszać i kilogramy zaczęły znikać :D https://dietasandruni.wordpress.com/

Moja dieta oparta jest na tej stronie: https://dieta-personalna.pl/e01a274b W ciągu miesiąca schudłem 10 kilo ! :) Pracuje na niej sztab bardzo dobrych fachowców. Nie musisz rezygnować ze swoich ulubionych dań, nawet nie potrzebna jest siłownia :) Wejdź i sprawdź ;)

Moja dieta oparta jest na tej stronie: https://dieta-personalna.pl/e01a274b W ciągu miesiąca schudłem 10 kilo ! :) Pracuje na niej sztab bardzo dobrych fachowców. Nie musisz rezygnować ze swoich ulubionych dań, nawet nie potrzebna jest siłownia :) Wejdź i sprawdź ;)

Gość Martynoos
Ja mogę tylko zasugerować to co mi pomogło a był to suplement z oficjalnej strony http://nplink.net/8VpqOqTl Schudłam ponad 12 kg !!! Został mi jeszcze miesiąc kuracji napiszę co i jak ! Pozdro :)

Gość gość
Ja na zdrowej diecie nawet nie grubnę.