Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalena1122

Suknie COCO & PEDRO

Polecane posty

Gość magdalena1122

Witajcie, Znalazłam ostatnio zupełnym przypadkiem piękne suknie na stronce www.cocopedro.com, podają na stronie że suknie są autorskich projektów. Czy któraś z Was zamawiała już unich suknie. Mają sklep w Krakowie a ja mam tam daleko i nie wiem czy jechać :/

Dzwoniłam tam. :) Mają 23 sukienki ślubne, strona ruszy w przyszłym tygodniu a na razie można zobaczyć w salonie katalog, wybiorę się tam po południu obejrzeć ten katalog może coś ciekawego znajdę, zdjęcia sukien wieczorowych robią wrażenie. :)

Gość magdalena1122
Odwiedziłam sklep, chociaż jechałam z Krosna, suknie mają przepiękne, nigdzie jeszcze takich nie widziałam. zamówiłam suknię z katalogu szytą na miarę i obejrzałam 2 katalogi sukni ślubnych, również cudowne. co niespotykane mają autorskie projekty sukni, a Pan w sklepie pokazał mi każdy szczegół sukni katalogowej na zdjęciach w komputerze, super sprawa. w przyszłym roku zdecyduję się na zakup sukni ślubnej!

znam ten salon, mają fajne sukienki chociaż czasem dość ekscentryczne jak na mój gust :) Jest też bardzo fajny i niedrogi salon w nowej hucie, Adria tak dla zainteresowanych :) jak chcecie ładną i niedrogą sukienkę to można tam poszukać bo mają duży wybór a niektóre sukienki dla mnie były powalające! :))