Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MoralistEup

Dołuje mnie to, że w dzisiejszych czasach sex dla kobiety nic nie znaczy

Polecane posty

Gość MoralistEup

dzisiejsze kobiety pieprzą się z pierwszym lepszym facetem który im sie podoba tylko dla własnej potrzeby fizycznej... sex dla kobiet nie ma absolutnie powiązania z uczuciem dołuje mnie to.. kiedyś jeśli kobieta poszła do łóżka z facetem to oznacza, że conajmniej jest nim zauroczona i chciała by z nim być a dzisiaj? facet ma nadzieje na coś wiecej a ta za chwile go rzuca jak zabawke i pieprzy sie dalej z innymi ... co sie stało z tym swiatem :(

Gość sonia8
Nie wiem, mój świat jest inny. Może źle dobierasz znajomych?

Gość MoralistEup
Tak kurwa, kocham ten tekst "moze zle dobierasz znajomych" czekam jeszcze na stwierdzenie "trafiasz na złe panienki" TO JA SIE PYTAM GDZIE SA KURWA TE DOBRE? skoro wszystkie moje doświadczenia opierają się właśnie na takich historiach a było ich troche.. do tego mam mnóstwo znajomych, którzy również często cierpieli przez baby właśnie przez takie powody a ile również mozna czytac na internecie żalących sie facetów... wiec kurwa ja sie pytam, gdzie sa te idelna piekne, wierne uczucie kobiety?? chyba tylko w filmach (chociaz tez rzadko.. bo tam już tez coraz czesciej pokazuja prawde o kobietach)

Gość Orchidea31
moze bys popatrzyl z tego punktu widzenia ,ze to wlasnie dla was facetow sex stanowi tylko i wylacznie rozrywke i ze nie traktujecie kobiet naleznie tylko na chwilowe momenty .

Gość moskala
a gdzie są ci faceci dla których sex też coś znaczy hmm? wiesz nie chce nic mówić ale jest takie powiedzenie ciągnie swój do swego:PP może coś w tobie przyciąga niewłaściwe osoby i tyle. np. to użalanie się

no ja bym zadala pytanie ktore mi sie tu nasuwa.... a z kim one sypiaja?? bo nie tylko z milymi, elokwetnymi romantykami... wiec, nie robcie z pan kurew a z panow bidokow!

to jesczze nic ,ale loda robi kazda , tylko nie kazda polyka, taki swiat sie zrobil,13 juz druta ciagna, ale jakie sa profesjonalne,swiat wariuje

Gość mantralina
dla mnie seks oznacza bardzo dużo, całą siebie ja daję i tylko wtedy gdy jestem zakochana nie oceniaj po pozorach i po tym co widzisz w mediach

Jak się szuka miłości po imprezach to potem takie są skutki :-O Wierz mi, w moim towarzystwie nie ma takich kobiet ani takich mężczyzn. Po prostu dobrze dobieram znajomych. Ale, jak to się mówi, ciągnie swój do swego...

Gość kobietka po 30
a przez kogo kobiety sie tak nauczyły?przez Was tylko iwyłacznie,tak samo zaczely traktowac facetow jak faceci kobiety i w czym problem?

Gość MoralistEup
tak tak, teraz każda broni swojej płci a pewnie kazda z was miala taki przypadek ze sypiała z gosciem, on zaczynał sie angazowac a wy wycofywac.. typowe zachowanie jestem 'swiezo' po zwiazku w ktorym.. wlasnie, bylo zajebiscie, byl sex i dopoki udawałem (bo od samego poczatku mi na niej zalezalo bardzo) ze jest mi troche obojetna i probowalem zgrywac czasem lekko niedostepnego to bylo wszystko ok, bylismy para itp kiedy w koncu sie otowrzylem, chcialem jej pokazac ze mi na niej zalezy i ze ja kocham ona nagle mi powiedziala, ze to nie to i ze mnie nie kocha i koniec zwiazku ... to niesamowite jak swiat sie zmienił, kobiety w dzisiejszych czasach potrafia ranić na zawołanie mezczyzn, teraz juz praktycznie nie ma przypadkow aby bylo odwrtonie

Widocznie ja i wszystkie moje bliższe znajome nie jesteśmy typowe... Co nie znaczy oczywiście, że z nas taki "klub świętych dziewic" :-D

Gość mantralina
a ja sie zakochałam na zabój w facecie i myślałam że coś będzie a on opowiadał kolegom że planuje mnie bzyknąć od tyłu i między cyce :-O widać wasze męskie podejście dowiedziałam sie przez przypadek

Gość chinota
Morasti, widzisz kiedyś było odwrotnie, kobiety się zakochiwały a facet mógł robić co chciał.

Gość MoralistEup
coralick... chciałbym bredzić, niestety pisze stu% prawdę atrakcyjne kobiety, które moga miec na zawołanie wiekszosc mezczyzn wlasnie tak sie zachowuje jak opisałem zaraz mi ktos powie, zebym w takim razie nie ogladal sie ta tymi atrakcyjnymi i popatrzyl na cos wiecej niz tylko wyglad a wiec z gory odpowiadam - NIE INTERESUJE MNIE KOBIETA KTORA NIE PODOBA MI SIE FIZYCZNIE... nie interesuje w sensie - nie bede z nią spał, nie bedzie moją damą ps. charakter oczywiscie tez sie liczy (tak uprzedzam, w razie jakby jakas idiotka mi wygarnela ze tylko patrze na wyglad)

"a ja sie zakochałam na zabój w facecie i myślałam że coś będzie a on opowiadał kolegom że planuje mnie bzyknąć od tyłu i między cyce" czyli myślał o Tobie poważnie... byle kogo między cyce się nie bzyka

"widać wasze męskie podejście dowiedziałam sie przez przypadek " gdybyś nie była taka wścibska miałabyś fajnego faceta....

Gość w złych miejscach szukasz
tutaj hahaaaa WAZNE BY JEZYK GIETKI POWIEDZIAŁ CO MYSLI GŁOWA

MoralistEup.... "to niesamowite jak swiat sie zmienił, kobiety w dzisiejszych czasach potrafia ranić na zawołanie mezczyzn, teraz juz praktycznie nie ma przypadkow aby bylo odwrtonie"... smiem twierdzic ze to brednie bo nimi sa niestety. Sfrustrowany jestes i przez to generalizujesz. Nikt sie nie zakochuje w kims kto ne jest dla niego atrakcyjny zewnetrznie. Ale jak sam widzisz "kazda potwora znajdzie swego amatora" To ze trafiasz na laski myslace doopa swiadczy tylko o tym gdzie ich szukasz i jakimi sposobami. Ja ci bynajmniej nie obwiniam i nie twierdze zatwardziale, ze tylko faceci zdradzaja czy sypiaja z kim popadnie. Bo tak nie jest. Szkoda tylko ze wylazi z ciebie przez rozgoryczenie subiektywizm w tej kwestii.

Gość co za przegraniec z ciebie
skoro normalnej dziewczyny nie umiesz znalezc

Gość mantralina
komiczne - żartujesz,prawda ? mam poważnie traktować faceta który w sposób przedmiotowy opisuje mnie swoim kolegom ?

Gość czarna dupa prawdziwa
gdyby nie wy, takiego zachowania by nie bylo. ile razy bylo mydlenie oczu jestes moja ukochana moim skarbem i chuj wie co jeszcze a po wszystkim oj to jednak chyba nie to. dobrze ze istnieja jeszcze babki ktore umieja sprowadzic was do pionu

"mam poważnie traktować faceta który w sposób przedmiotowy opisuje mnie swoim kolegom ?" docenił Twoje walory... to był swoisty komplement! opisał Cię dla uściślenia, bo przecież koledzy sami widzieli i mogli sobie wyobrażać co będziecie robić... Ps jasne, że żartuje ;)

Gość moskala
MoralistEup - wyłazi z ciebie rozgoryczenie, zamiast zakładać nudne topiki zajmij się czymś konstruktywnym np. szukaniem tej jedynej bo jak na razie średnio ci to wychodzi

Autorze w pełni się z tobą zgadzam. Ale czy naprawdę uważasz, że warto sobie szargać nerwy przez takich ograniczonych i płytko myślących ludzi? Naprawdę kobiety nie zasługują na to żebyśmy się przez nie denerwowali.

Gość aha i achh
Znaczy.