Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mistrzyni w cięciu rippy

Chyba mam coś z głową..........

Polecane posty

I nie chodzi o zaburzenia psychiczne. Boję się że to jakiś guz a mam dopiero 19 lat :O Kupa życia przede mną... Kilka dni temu zaczął boleć mnie ząb, myślałam że to jakaś dziura ale nie. Nie mam żadnych problemów z zębami. Od wczoraj wieczorem boli mnie lewe ucho a dziś już praktycznie cała lewa strona głowy. Jak ruszam szyją to wszystko się nasila. Czuje że ta część twarzy i czaszki jest taka otępiała. Po prostu skądś ten ból promieniuje aż po zęby i szyję. Ponadto do niedawna codziennie ćwiczyłam w domu fitness, brzuszki itp. Nie był to duży wysiłek i zawsze miałam na to ochotę a od kilku dni robię to z przymusu, nie mam siły. Chodzę taka zmęczona, śpię w ciągu dnia. Boję się że coś mi jest :O PS. Kiedyś miałam podejrzenie guza mózgu ale lekarze się pomylili i byłam całkowicie zdrowa ale objawy które wtedy mogły budzić niepokój lekarzy były zupełnie inne niż teraz. Wtedy mi drętwiały kończyny i twarz a teraz taki ból ucha itp :O

wyglada na zapalenie ucha,albo zab sie psuje od srodka, idz do doktora z uchem , a jak nic nie wykaze to na przeswietlenie do dentysty

Gość powyzej 200 zl jest szkoda
ty sie na kafe nie pytaj, to moze byc przewiany kark a moze byc krzywy kregoslup. idz do lekarza.

A może cie przewiało?? Idź do lekarza, on będzie wiedział i nie martw się na zapas:)

Gość pieknisia
lekarz lekarz lekarz ale moze byc to przewianie

mam prosty kręgosłup co prawda dużo siedzę przed kompem ale coś mi się przypomniało wczoraj boleśnie mi strzyknął kręgosłup między łopatkami że aż krzyknęłam, ale przeszło. może to mieć jakiś związek? Zapalenie ucha to niemożliwe, nie przewiało mnie, nie wychodziłam dawno na powietrze.

zęby mam zdrowe, mam dziurki ale na dole malutkie a mnie coś od góry boli, sprawdzałam zęby, mama mi też sprawdzała i nie ma tam żadnych dziur. Nigdy mi nie ropiały zęby, więc tym razem chyba też nie. Nie czuję żadnych zgrubień ani smaku ropy

Gość zmien diete
zapalenie ucha masz po prostu albo cie dziecko przewialo idz do lekarza bol od ucha promieniuje az po kark i na zeby sie rzuca tez

Gość zmien diete
czesto tez zab wyglada na zdrowy a psuje sie od korzenia wiec tam na bank mamusia nie zagladala ani ty wiec nie medrkuj tylko rusz dupe i idz do rodzinnego

Gość tylko dupy robiom kupy
jak siedzisz przy kompie to se kark nadwyrezylas i to daje takie objawy, a zab czasem sie psuje od srodka, z zewnatrz dziury moze nie byc albo niewidoczna, to tylko na RTG wyjdzie, wiec do dentysty idz. i malych dziurek tez nie hoduj bo z malych te duze sie robia

ja ma małe i idę niedługo do dentysty żeby mi te małe usunął, nigdy dużych dziur nie hoduje zęby mi się nie psują bo o nie dbam