Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

irqa..

Kto mial racje. Ja czy ekspedientka???

Polecane posty

Przypomniala mi sie taka sytuacja. Kiedys bylam w hurtowni tej znanej "Juta" razem z corka.Przegladalam z nia zabawki,a jak wiadomo w tych sklepach to wszystko jest 'wrzucone' do koszy,nie poukladane. Corka wziela z wierzchu lalke i w jednej chwili zabawki jak z lawiny polecialy na podloge. Autko sie polamalo ktore na tej stercie lezalo.Ekspedientka do mnie ze mam zaplacic za te autko,to ja na nia z ryjem ze nie moja wina ze zabawki sa tak wrzucone,ze to niebezpieczenstwo dla dzieci itd.A ta swoje ze uszkodzilam zabawke i mam zaplacic.Zaplacilam bo w sumie co mi tam...4 zl kosztowalo.Ale wyszlam wkurzona stamtad. Kto mial racje? Czy slusznie zaplacilam wtedy za ta zabawke. Tak wkurzona bylam ze chcialam do sanepidu zadzwonic i naslac ich tam ;/

Gość Malik 123
Dawaj irqa krwawa zemsta ale nie sanepid tylko BHP

Gość do irqa..
To ty masz córkę ? Kto ci ją zmajstrował ?

Gość do irqa..
Zadzwoń do MPO.

Gość do irqa..
Ty wcale nie masz córki. Przecież jesteś dziewicą !

Gość Malik 123
przecież ci życzliwie radzę a ty od razu z buzią na mnie nieładnie irqa

no jezuuuu,mozecie dac odp na zadane pytanie,a nie w stylu 'kto zmajstrowal ci corke?' :/ A co to kogo obchodzi kto mi ja zmajstrowal. Sama sobie zmajstrowalam...a jak na razie to odsylam do tematu postu :)

Gość taka jedna zła dziewczyna
ekspedientka. czemu ma płacić za to że bachora upilnować ktoś nie umie.

Gość do irqa..
Wiem, to była upojna noc. Twój facet tak szybko cię ruchał, że gumka pękła. Dlaczego jeszcze jesteś analną dziewicą ? Czy twój facet boi się, że mu osrasz chuja ?

Gość irqa.. do taka jedna zła dz
Spierdalaj stą ty pierdolona szmato jebana kurwo.

wg mnie to Ty miałaś rację ...skoro towar był tak ułożony że wystarczyło ruszyć jedno a reszta poleciała ...i nie powinnaś płacić za uszkodzony towar no chyba żeby była kartka z napisem że towar podaje wyłącznie sprzedawca mnie też wkurzają te góry towaru w marketach np ręczników papierowych czy innych towarów aż strach brać z nich cokolwiek bo się obawiasz że zaraz się to wszytko zwali na Ciebie :D

Gość absolutnie nie ekspedientka
Ty mialas racje,jezeli ustawia sie rzeczy w zasiegu raczek dziecka ,nalezy liczyc sie z konsekwencjami.Nawet dorosly moze cos potracic jezeli jest ustawione byle jak.

Gość do irqa..
Dlaczego jeszcze nie uprawiałaś seksu analnego ? Czy masz bardzo ciasną analną dziurkę ?

Gość irqa.. do wszystkich
Myślę, że to jednak ekspedientka miała rację. Idę do spowiedzi, bo zgrzeszyłam, twierdząc, że to ja miałam rację. Jestem bezbożną dziwką.

Gość jezeli sklepu nie stac na
takie straty ,to ustawia sie towar z"glowa"

Gość kkidndjrf
ona ma zatwardzenie odbytowo - umysłowe i w takich wypadkach anal jest niewskazany . To samo tyczy sie jej myślenia bo jest bezmózgowcem i wybaczcie jej głupie pytania

ale tam zawsze taki burdel w tych koszach. To moja wina ze plaszcza dupy na stolkach zamiast do porzadku poukladac? Powiedzialam jej ze chyb specjalnie tak wrzucaja te zabawki zeby na tym zyskac bo tego dziadostwa i tak by nikt nie kupil...kretynka. Mialam szkolenie BHP...i z tego co pamietam....nie chcialam zapeszac wiec sie nie oddzywalam....ale z tego co pamietam to w miejscu pracy powinien panowac porzadek i bezpieczenstwo nie tylko w stosunku do pracownikow ale takze klientow.A jesli jest brak przestrzegania przepisow to mozna placic kare. Tylko wlasnie nie jestem pewna swoich racji bo tez na tych wykladach sluchalam piate przez dziesiate :/

Gość kkidndjrf
mąż ja tłucze chujem po zębach buhahaha

Gość retya
oczywiście że rację miała ekspedientka. idź i ją przeproś że wydarłaś na nią ryja, chłopko

Gość do irqa..
Piszesz, że miałaś szkolenie BHP. To chyba spałaś na tym szkoleniu, jak mówili, żeby zakładać prezerwatywę facetowi, jak nie chcesz mieć dziecka. Nie słuchałaś na szkoleniu i ciąża, taki wstyd.

Gość kkidndjrf
mało ynelygentna zamiast słuchać wykładów to rucha się analnie w meslach buhahhaa

Gość retya
bazienka ty jak coś powiesz to klękajcie narody :o

Gość kkidndjrf
bazienka jest rąbnięta

Gość irqa.. do wszystkich
Nie jestem chłopką, skurwysyny w dupę jebane. Jestem księżniczką.

Wlasnie.Gdyby jakas ostra zabawka spadla i wybila oko mojej corce to co? Tez mialabym za ta zabawke zaplacic i ze skulonym ogonem wyjsc ze sklepu??

Gość kkidndjrf
od kiedy zabawki są ostre ??

"Do hurtowni nie zabiera sie dzieci" ...No sorry,ale od czegos tam chyba sprzedaja buty i ciuchy dzieciece. To co,ludzie maja na oko kupowac??