Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Itgirl

wraca nie wraca ??

Polecane posty

Gość Itgirl

Kilka tygodni temu, po tygodniach awantur i nieporozumień, doszłam do wniosku, że bycie dalej z moim chłopakiem nie ma sensu. Napisałam mu, że chcę mieć trochę czasu dla siebie i na razie nie będziemy się spotykać. Szybko pożałowałam tego kroku. Kilka dni później "zaczepnego" smsa. Odpisał, ale nie od razu. Tego samego dnia rozmawialismy jeszcze chwilę. Nawet było miło. Myslałam, że w ten sposób wszystko wróci jakoś do normy, ale nie wróciło. Po kilku dniach znów rozmawialismy. Na zakończenie rozmowy powiedział:"zdzwonimy się później", ale nie zadzwonił. Od tej pory trwamy w jakiejś dziwnej sytuacji, której nie rozumiem. On odpowiada na smsy, odpowiada na maile, ale sam żadnych nie inicjuje. Jeden raz zadzwonił i na tym koniec. Co to jest? On chce wrócić czy nie chce...Nie chce a odpowiada-bez sensu. Chce, ale trzyma się z daleka-też bez sensu... Może jest ktoś, kto rozumie z tego więcej niż ja ?

Napisałas, że chcesz miec troche czasu dla siebie i że nie będziecie sie spotykac to tak własnie jest. Uszanowal twoja decyzję i sie nie narzuca. Skoro chcesz to zmienić to powiedz mu o tym.

Gość Itgirl
Mówiłam. chciałam się spotkać, ale się wykręcał więc odpuściłam