Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka spod monopolowego

171 cm ile wazycie i jakie rozmiary

Polecane posty

171 cm 51 kg zero wystajacych kości długie smukłe nogi ( lydki szczuple) kawałek pupki ( nawet za duzo ) no cyc nie za duzy ( b) ale moze byc nie jest zle :p i nue zgadzam sie ze kazda laska powyzej 170 wazaca poniezej 60 kg to anorektyk i nie kobieca

Gość co ty piszesz?
Cooo??? Ja mam 168 cm, waze 55 kg i wsz yscy mi dokuczaja, ze jestem suchotnica. Nie moge przytyc. A ty piszesz, ze jestes w sam raz? Cos nie halo. Popatrz dobrze w lustro. Ja wiem jak wygladam i wyobrazam sobie jak ty wygladasz. Nie lansuj anoreksji. Pozdro.

co ty piszczesz- kazdy ma inna budowe ciala anoreksji chyba nie widzialas !! jestem szczupla ale nie wychodzona zadna kosc mi nie wystaje to Wy przestancie otylosc lansowac

Gość metrsześćdziesiątsześć
Ja mam 166 waże 56 kg i znajoma mi kiedyś powiedziała że wyglądam na nie całe 50 kg.. więc tu w zależności od budowy, mięśni itp. Jestem jędrna ;) ale chciałabym zbić te 4 kg

"cyc nie za duzy ( b)" Co za B? Znasz pełen rozmiar swojego stanika i swoje wymiary (ciasno pod biustem na wydechu, luźno w biuście)? ;)

nie znam jak znjde metr zmierze :) mieszylam sie z 2 tyg temu i nie pamietam ale obliczalam wedlug jakiegos kalkulatora i tez wskazal b :)

Gość w sumie chodzi o to
A ja mam 170, ważę 57 kg i jestem tłusta świnia. Chociaż wszyscy mówią, że jestem chuda.

Gość :)))))
Nie mógł wskazać b bo takiego rozmiaru nie ma. jest 60b, 75b, 70B ale każda ta miska bedzie inna. skorzystaj z kalkulatora, który ci wyżej podali - to jedyny pokazujący właściwe rozmiary

75b :) a co za różica ??

jasne stanik to podstawa szkoda ze cyc bez stanika troche na boki sie rozlazi - no taki jego urok :) sa jakies ciweczenia na to

Gość :)))))
A różnica, bo 75b to najczęściej noszony zły rozmiar :P

miska zakrywa caly biust z boki nic nie wyplywa podnosi troche do gory , wiec chyba jest ok?

Obliczanie takie samemu może wprowadzić Cię w błąd. Np obwód pod biustem 68cm wg wielu błędnych metod każą zaokrąglić do 70, co jest głupotą, bo obwód powinien być zawsze ciaśniejszy. W tym wypadku powinien być to obwód 65 albo 60. A następny błąd to odejmowanie. Błędne jest odejmowanie obwód w biuście - obwód pod biustem. Odejmujemy: obwód w biuście - zaniżony obwód stanika. Najlepiej podaj wymiary, to Ci policzę Twój prawdopodobny rozmiar :)

'podnosi troche do góry' chyba sobie jaja teraz z nas robisz :P Stanik ma się trzymać cały dzień bez żadnego poprawiania i naciągania go z powrotem na biust.

Gość jak mozna byc tak tepym
cycki podnosi, cycki

no spoko podnosi nie podnosi - porpawiam tylko jak trzeba :) czasami takie okolicznosci sa nie bede sie rozpisywac poniewaz dzieci tutaj na kafe czesto przebywaja hehe :) kuzwa przewalilam caly dom i metra znalezc nie moge :( jutro na pewno sie wymierze :)