Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochając zwierzta 88

Powiedzcie mi co myślicie o ludziach którzy biorą zwierzęta za darmo??

Polecane posty

że to sknery i szkoda im kasy w sklepie na zwierzaki?? gdybyscie komus mieli oddac za darmo co byscie mysleli o tej osobie? czy ta osoba powinna dać np. czekoladki lub cos?? p.s ta osoba brdzo kocha zwierzeta

Gość a dlaczego niby sknery
A może kogoś stać na rasowego, drogiego szczeniaka, ale woli zaadoptować bidulkę ze schroniska, albo wziąć psa od znajomego, który chce się go pozbyć, właśnie po to, by w schronisku nie wylądował?

Gość a dlaczego niby sknery
A co do czekoladek, to różnie bywa. Jeśli koleżanka odda mi za darmo jednego szczeniaka z miotu, to pewnie, że kupię jej czekoladki, dobry alkohol, czy co tam lubi. Ale facetowi, od którego wzięłam jednego z moich psów, w mordę dałam, a nie czekoladki.

Gość furta
sknery to sa ludzie , którzy nie sterylizuja zwierząt , a później porzucają biedne stworzenia na mękę i śmierć . takim to nie tylko po mordach natluc ...

no własnie ale mi głupio od kogos obcego wziać za freee... tymbardziej jesli z klatką, ale nie mam pieniedzy...za to mam dobre serce, mam troche karmy bo mam myszy i myszoskoczki więc inne gryzonie też to samo zjedzą

Ja zaadoptowałam zwierzaka mojej koleżanki, razem z klatką i nic jej wtedy nie kupiłam. Szczerze to nawet o tym nie pomyslałam :P Przecież uratowałam to zwierze przed śmiercią w sklepie zoologicznym, bo tam chcieli zwrócić ponad rocznego gryzonia, a oczywiste było, ze dorosłego zwierzaczka nikt nie kupi...