Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabcia79

midiana

Polecane posty

Gość gabcia79

Prosze o opinie na temat tabletek midiana, ponoć to nowośc na rynku, maja podobny sklad do yasminelle. Pierwszy raz bede brała tabletki wiec mam obawy:( Jak sie po nich czujecie? Prosze takze o opinie o globulkach dopochwowych albothyl. ponoć maja zlikwidować moją nadżerkę. Dzięki i pozdrawiam

Gość gabcia79
dzięki. A jak długo stosujesz?

Ja zażywam od 2 tygodni, po wielu próbach dobrania tabsów i chyba to są te :)

ja bralam albothyl takze na nadzerke i zlikwidowana zostala w 100%. stosowanie tych tabletek jest dosc meczace ale najwazniejsze ze sa skutki.

Gość pytalska1
Witam!!! Mam pytanie do Mlodej Polożnej-otóz od 3 m-cy biorę tabletki midiana, poprzednio 3 lata yasminelle-czuję sie świetnie, ale niepokoi mnie jedna sprawa, po zazyciu 21 tabletek, regularnie dostaję okres,jednak jest on bardzo obfity-przy poprzednich tabletkach mialam lekkie plamienia przez 3 dni i to bylo normalne przy tzw.krwawieniu z odstawienia;teraz przez 5 dni doslownie sie ze nie leje,jak przy zalozonej spirali-bo taką kiedys tez mialam, nawet pojawiaja sie skrzepy wielkości groszku-prosze o odpowiedz,czy takie krwawienia są czyms normalnym np.przez pierwsze miesiace czy muszę leciec do lekarza????? A moze ktoras z Was dziewczyny miala podobny problem??? Z gory dzięki za odpowiedz!

Gość ChlopekRoztropek
Bralas nadal te tabletki i przystalas?