Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Antybristler

Zablokowanie konta przez komornika

Polecane posty

Gość wwagaww
mam ten sam problem i juz mnie to wkurza mam konto z ojcem i to jemu zablokowal konto bo on ma dlug a nie ja . mi wplywa na konto 1300 zl wychowuje sama 2ke dzieci i nie moge wyplacic swoich pieniedzy!!!!!!!!!!!!!! jak mam wytlumaczyc malym dzieciom ??????????????????? co moge z tym zrobic? dodam ze ojca nie ma w kraju a ja nie moge podczas jego nieobecnosci wypisac sie z konta bo jest na kacie minus szlag mnie trafia jak pomysle ze niedlugo nie bedzie co jesc

Gość wwagaww
i nie wiem gdzie przebywa dokladnie bo nie ma z nami kontaktu to jest moj tata nie moich dzieci

Gość wwagaww
W BANKU BYLAM I NIC NIE ZROBIA BO TO KOMORNIK ZABLOKOWAL KONTO NIE BANK WYPISAC NAWET SIE Z KONTA NIE MOGE BO JEST ZADLUZENIE A OJCA NIE MA......KURDE NIE ROZUMIEM MAJA DANE JAKA KWOTA JEST JEGO TO NIECH BLOKUJA JEGO PIENIADZE A NIE CUDZE TRZEBA COS ZADZIALAC BO NIEDLUGO TO NAWET NA CHLEB NIE BEDZIE NIE CHODZI O MNIE A O DZIECI

Gość wwagaww
co zrobic? plisssss

Gość wwagaww
P O M O C Y

Gość wwagaww
to czyli ze co? komornik moze zabierac cos co nie jest przedmiotem egzekucji? przeciez to ojciec ma dlug i ma swoje pieniadze a nie ja///// ciekawe czy moglabym zlozyc zazalenie na komornika ze zabral pieniadze ktore nie nalezaly do dluznika a jesli tak to gdzie moglabym napisac takie cos?

Gość wydaje mi sie
ze nie mógł tak zrobić jeśli to nie ty byłaś dłużnikiem

Gość ja też tak uważam

Gość wwagaww
no ok konto nowe zaloze ale uwazam ze powinien oddac mi pieniadze ktore tak naprawde zniknely z konta a byly moje to chyba kradziez prawda?!!no tak mi sie wydaje tym bardziej ze mial informacje ile pieniedzy jest na kacie nalezacych tylko dluznika

Gość wwagaww
chcialabym dodac ze dzis po interwencji w banku moje pieniadze zostaly przelane spowrotem na konto ale niestety konto nadal zablokowane :/ teraz zobaczylam

Gość wwagaww
I CO ZROBIC JAK SA NA KACIE A WYPLACIC ICH NIE IDZIE?

Mój problem polega na tym że mam zajęcie egzekucyjne z niewiadomego powodu i bez żadnego powiadomienia, komornik i tak zabierał część wypłaty. Dodam że zablokował konto jakiś komornik z sosnowca z którym nie mam nic wspólnego!

Witaj Wejdź koniecznie na forum prawne, tam znajdziesz odpowiedzi i porady co należy z tym zrobić. Według tego co piszą da się to w miarę szybko załatwić

Gość taktakprawda
moze zabrac czesc wplywow,ale konto zablokuje i nic sie nie wyplaci,dziwie sie ze tutaj jak opisuje sytuacje wwagaww zablokowal jej pieniadze,musisz szybko zalozyc drugie konto,watpie ze cos poradzisz innego