Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MarlenkaxD

Pomozecie?? Mam problem z wlosami;(

Polecane posty

czesc...:) moje wlosy sa syche cienkie, i bardzo lamliwe wiem ze to przez moje farbowanie i prostowanie, ale jak nie wyprostuje to mam takie napuszone ze bym sie w drzwi nie zmiescila no ale wlosy mi sie tak strasznie lamia ze zawsze co czesze mam cale spodnie i plecy w koncowkach bo mi odpadaja! :( wlosy mialam prawie do polowy plecow a przez to ze mi sie tak lamia same mi sie skrocily do ramion prawie ze, juz nie wiem co mam robic:( za wszystkie odpowiedzi serdecznie zaluje:*

Gość kasiolll
przestań je prostować przez jakiś czas,jak chcesz mieć włosy to lepiej mnie posłuchaj, miałam ten sam problem co ty do tego zaczełam chodzić na basen i chlor w ogóle dokończył dzieło i miałam włosy jak by mi je ktoś podpalił i zgasił na szybko;/ więc zrezygnowałam z prostowania/suszenia.. grzania czym kolwiek tylko wziełam sie za kompletną regenerację. Kup sobie zestaw z Gli skur szampon nutri glos(chyba) odżywkę do tego i mgiełkę i myj co 2-3 dni nakładaj odżywkę spłukaj i po wytarciu włosków napsikaj ile wlezie tej mgiełki,i nie czesz ich... może się zdziwisz ale jak wyschną to ich nawet nie będziesz musiała rozczesywać, potem jak już będą w zupełności suche można je przeczesać szczotka najlepiej... i rada na najbliższe 2 miechy... Schowaj prostownice i wymyśl sobie jakąś zastępczą fryzurkę na jakiś czas... efekt murowany, ja mam włoski do pasa:D lekko rozdwojone, ale z prostownicą rozstałam się na zawsze.;D a siano na głowie też znikneło :) powodzenia^^