Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna_annaaaaa

byly nie chce

Polecane posty

Gość panna_annaaaaa

czy ktos pomoze mi zrozumiec taki fenomen, ze 90% bylych, gdy dziewczyna po jakims czasie probuje nawiazac na nowo kontakt, mysli ze ONA CZEGOS OD NIEGO CHCE? nie kazdemu udaje sie rozstac w zgodzie, czasem sa to bardzo burzliwe zwiazki i tak tez sie koncza..ale mija czas i przychodzi ciekawosc co tam u niego slychac, a moze bysmy pogadali, przychodza wspomnienia ze zanim sie zaczelo psuc calkiem dobrze sie dogadywalismy i dlaczego udawac ze osoba ktora kiedys byla nam tak bliska juz nie istnieje? NIE CHCE wrocic do niego, nie, bo mam kogos a on traktowal mnie zle.za to poczatki znajomosci byly fajne i fajne rozmowy, dopiero gdy pojawilo sie cos wiecej, zaczelo sie psuc:( Ma sie wrazenie jakby mysli tych prymitywnych istot byly ZAZWYCZAJ nastepujace: 1) "ooo, odezwala sie, pewnie jest sama i chce jej sie..." a poniewaz jemu tez, wiec juz sie na nia napala 2)"ooo,odezwala sie, pewnie jest sama i zatesknila za tym co dobre. niech spier*ala glupia szmata" dlaczego dlaczego

Gość panna_annaaaaa
sama się zastanawiam, czy nie napisac do mojego byłego czarnoskórego chłopaka, bo tęsknię bardzo za jego potężnym badągiem

Gość panna_annaaaaa
piszac takie idiotyzmy od razu widac ze SIE PODSZYWASZ

Gość a nie pomyslalas
a nie pomyslalam ze ona moze kogos ma ...???? moze ona sobie nie zyczy zebys wpierdalała sie w ich zwiazek.. a jak sie szpara swedzi to wez sobie druciana szczotke i sie podrap!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a nie pomyslalas
bo wlasnie takie jak ty ..wpierdalaja sie w zwiazki ..skoro juz ztoba nie jest to znaczy ze nie bylo mu dobrze..

jeśli mam być szczery to ja spotykałem się z byłymi tylko w celach sexualnych... więc pewnie dlatego większość myśli podobnie...

Gość panna_annaaaaa
NIE ONA TYLKO ON! mowimy o facecie. poza tym to JA go zostawilam. mam chloaka i szpara mnie nie swedzi. CZYTAJ UWAZNIE!

Gość katia0000
daj mu spokój...a niech jego dziewczyna sie dowie i jeszcze zbierze kolezanki i ci nakopią do dupy za to ze sie wzynasz w ich zwiazek..szczerze nie radze!!

Gość a nie pomyslalas
skoro masz chłopaka to po co chcesz pisac do byłego..???? daj mu spokój ,moze jest szczesliwy z inną!!

No, jakby tak siegnąć do głebi podswiadomości to były ma rację. Przyznaj sie sama przed sobą, że Ci na nim jeszcze zalezy. Dlatego do niego piszesz. A zasłanianie się, ze już sie kogoś ma...to po prostu zasłanianie i tyle.

Gość a nie pomyslalas
komiczne..ona ma chłopaka ale pisac chce do byelgo..zal mi jej ...

"skoro masz chłopaka to po co chcesz pisac do byłego..????" ona się chce tylko dowiedzieć co u niego... potem pójdą tylko na drinka a potem będzie temat "przespałam się z byłym a mam chłopaka" a w treści - nie wiem czemu to zrobiłam, nie wiem jak to się stało :D

Gość a nie pomyslalas
moge sie załozyc ze byly cie zdradzał.. :)

"moge sie załozyc ze byly cie zdradzał.." dlatego ona teraz z zemsty chce się z nim przespać...

Gość panna_annaaaaa
jezuuuuuuuuuu 1-nie byl lepszy bo on byl zielony w te klocki 2-nie ma nikogo na 100proc i sie nie zdziwie jak nigdy nie bedzie mial bo nie ma podejscia do kobiet 3-nie zalezy mi na nim to bylo zauroczenie, najpierw podobalo mi sie w nim wszystko, potem wszystkiego w nim mialam dosyc i NIE CHCE wracac do tego zwiazku tylko do znajomosci. znajomosc byla fajna a zwiazek do d...

Gość a nie pomyslalas
komiczne to nie tak ...nastepny temat bedzie "zdradziłam obecnego z byłym a on mnie olał" i teraz nie mam zadnego.. do kogo napisac? moze do wrozki???? ona napewno ci pomoze ..zreszta jest jedna slynna na kafeterii :D

Gość Prażynka_87
Dla mnie to normalne że się utrzymuje kontakty z byłym partnerem. Po co palić za sobą mosty jak raz na rok złoże mu życzenia z okazji urodzin czy świąt albo wypije z nim kawe to chyba nikt nie robi nic złego.

Gość panna_annaaaaa
komiczne..ona ma chłopaka ale pisac chce do byelgo..zal mi jej ... ja CHCE pisac ale on widocznie nie. a jest tysiiaaaaceee kobiet ktore utrzymuja kontakt z bylymi, gadaja, spotykaja sie i co?? ich ci nie jest zal??

Gość a nie pomyslalas
następna co były ją zostawil i lata za nim i plaszczy sie z zyczeniami a on pewnie z nową dziewczyną sie z niej smieje ze pisze smsy mu ..mi kiedys obecny facet pokazal smsa od bylej na urodziny..i co zenada!! jakos go to nie ruszyło :) byłe ktore pisza i sie płaszcza przed bylymi są zalosne :D

Gość a nie pomyslalas
panna_annaaaaa skoro on niechce to ma cie gdzieś!!!!! a ty nie pisz i nie rob z siebie idiotki a pozatym masz kogos i badz fer..

Gość panna_annaaaaa
a nie pomyslalas.. NIE PISZE DO NIEGO ZYCZEN, NIE PISZE tylko zagadalam i bez odpowiedzi ja sie nie plaszcze, jak nie opisze to h*j mu w d*pe

Gość panna_annaaaaa
napisalam TYLKO RAZ i jezeli on sie nie odezwie to juz wiem co o tym myslec nie plaszcze sie

Gość a nie pomyslalas
panna_annaaaaa z tymi życzeniami nie bylo do ciebie ... i co nie odpisze i jak se bedziesz czula???ja bym sie czula jak idiotka..ktorą byly olał..niepotrzebnie pisalas..to facet powinnien sie pierwszy odezwac ..

Gość panna_annaaaaa
ok wiem ze powinien pierwszy:( bede sie z tym zle czula ale tez bynajmniej nie bede miala watpliwosci ze ma mnie gdzies

Gość Prażynka_87
nie nie ....nie chodzi o płaszczenie. Poprostu kiedy go spotkam na ulicy to też nie będę udawała że go nie widzę - wymiana kilku zdań typu jak leci , czym się zajmujesz itp.przecież to normalne, dlaczego mam go skreślić i wyrzucić na zawsze?

Gość jesteście jacys dziwni
Przecież autorka ma racje...Jeśli dwoje ludzi było sobie kiedyś bliskich, to dlaczego po rozstaniu, nawet tym mniej miłym nie można od czasu do czasu zapytać co u kogoś słychać, jak żyje, czy jest zdrowy itp. Przecież były mi nikogo nie zabił ani nie okradł mnie.. Nie wyszło i już, nieważne z czyjej winy. Ale z czasem gdy emocje opadają można zyskać kumpla. Albo po prostu upewnić się że u osoby z która kiedyś byliśmy blisko wszystko w porządku.

Gość a nie pomyslalas
ja tam niechce zeby moj facet ma jakis super kontakt z była bo pozniej od tego zaczyna sie jakies widywanie pisanie itp.. a byle to kobiety i napewno jakis syntyment jest i roznie bywa..a po co kusic...